@gucarslan aaa anladım anladım, o zaman tamam. Acaba tekrar göndersem mi diye düşünmüştüm de. Göndermiyim o zaman.
kubilaycelik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
kubilaycelik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan aaa anladım anladım, o zaman tamam. Acaba tekrar göndersem mi diye düşünmüştüm de. Göndermiyim o zaman.
-
Arkadaşlar herkese selamlar. Ben KCC'ye evrakları 16 Kasım 2020 tarihinde istekleri üzerine öndermiştim. Fakat herhangi bir evrak onayı vs. ileti gelmedi. Sizce tekrar yollamam gerekir mi? Sıra numaram 2021EU00013***. KCC'ye bunun için bir mail attığımda bana şöyle bir yanıt verdiler;
Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.