Herkese merhabalar;
2018 green kart talihlisiyim. Bugün e kadar 1 seneyi geçirmeden USA ya giriş çıkış yaptım. Ama pandemi sebebi ile en son giriş çıkışımı geçen sene tek yapmak zorunda kaldım eşim ve çocuğum benimle beraber giriş çıkış yapmadılar.Dolaysıyla onlar 1 yıldan fazladır ABD dışında gözüküyorlar. Buda sanırım yasal olarak bir takım yaptırımlara tabi olacakları anlamına geliyor yada belkide Gc leri ipltal olacak bilemiyorum. Sorum şu: Pandemi ve ekonomik sorunlardan dolayı uzun suredir ertelediğimiz USA da yaşama planımızı bu sene niahayetlendireceğiz. USA da hatırı sayılır bir havacılık firmasından iş teklifi aldım ve ailemle beraber bu sene taşınmayı düşünüyoruz. Sorun şu ki eşim ve çocugum 1 seneden fazladır USA da olmadığı için problem çıkarmı. ben yasal olarak 1 sene sınırını aşmadım ve offer of letter mı ve pandemi gerekçesini göstererek eşim, çocugum ve benim sorunsuz USA ya girişi için passport polisini ikna edebilirmiyim. yoksa onlar 1 sene yasal sınırı aştığı için eşimin ve çocugumun green kartlarını iptal ederlermi. Bu konuda deneyimlerini paylaşırmısınız. Sonuçta USA ya giderken burdaki tüm düzenimizi bozup ev, araba satıp, işten istifa edip gidicez. Eğer USA ya girişte red alırsak bu bizim için çok ciddi bir problem olacaktır.