@crazycells çok teşekkür ederim 
Harun Can Akengin
@Harun Can Akengin
Harun Can Akengin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Harun Can Akengin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells tamamdır çok teşekkür ederim
-
RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, birkaç hafta önce sormuştum ama hala çözemedim problemi. Hala DS260'a giriş yapamıyorum, neler denediysem olmadı. Ben DS260'daki formu doldurmamıştım şu an yurtdışında olduğum için, birkaç haftaya türkiye'ye geri dönüyorum o zaman dolduracaktım. Case numaram 20xxx küsur olduğu için vaktimin olduğunu düşündüm. Acaba benim hakkım yanmış olabilir mi formu doldurmadığım için yoksa hala sistemsel bir problem mi var? Şimdiden teşekkürler.
-
@muhammetnzr denedim fakat hala aynı hatayı veriyor, daha sonra denemek gerekiyor sanırım
-
@muhammetnzr tamamdır çok teşekkür ederim
-
@yılmaz umarım bilen biri vardır da çözebiliriz bu sorunu
-
Merhabalar, DS260'a girmeye çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum, ne yapmalıyım acaba?
The Case Number entered is currently unavailable. Please try again later or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
-
@crazycells çok teşekkür ederim

-
arkadaşlar herkese selamlar, ben 1 eylülden itibaren 5 aylığına erasmus'ta olacağım, şubat ayının başı gibi türkiye'ye döneceğim. case number 20.000'lerde. başvuru formunu ne zaman doldurmalıyım? geldikten sonra şubat 2019 gibi doldursam geç kalır mıyım acaba? akrabam sponsor olacak, tüm sürece şubattan sonra başlayacağım, geç kalır mıyım? şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi şanslar.