• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gozdek
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gozdek

@gozdek

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum ankara

gozdek Takip etme Takip Et

gozdek tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
      Hala DS-260 formu doldurma sürecindeyim. Daha önce çalışıyor muydunuz kısmı ile ilgili bir sorum olacak. Ben lisanstan mezun olduğunda İspanya'da 1 yıl Comunius Asistanlığı yapmıştım. Bu program öğretmen adaylarının farklı bir Avrupa ülkesinde öğretme ve öğrenme konusundaki yeteneklerini geliştirmeyi,
      farklı yaşam tarzlarıyla tanışmayı ve kendi kültürünü tanıtmayı amaçlayan bir program. Avruba Birliği Bakanlığı tarafından destekleniyordu. Bizlere hibe verilmişti. Bu da bir iş deneyimi olarak yazılmalı mı? Eğer yazmalıysam iş veren kurum ve adres için çalıştığım yeri mi yazmalıyım? Teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gozdek
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar,
      Hala DS-260 formu doldurma sürecindeyim. Daha önce çalışıyor muydunuz kısmı ile ilgili bir sorum olacak. Ben lisanstan mezun olduğunda İspanya'da 1 yıl Comunius Asistanlığı yapmıştım. Bu program öğretmen adaylarının farklı bir Avrupa ülkesinde öğretme ve öğrenme konusundaki yeteneklerini geliştirmeyi,
      farklı yaşam tarzlarıyla tanışmayı ve kendi kültürünü tanıtmayı amaçlayan bir program. Avruba Birliği Bakanlığı tarafından destekleniyordu. Bizlere hibe verilmişti. Bu da bir iş deneyimi olarak yazılmalı mı? Eğer yazılmalıysa iş veren olarak çalıştığım kurumu mu yazmalıyım? Teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gozdek