• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ebru Şahan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ebru Şahan

@Ebru Şahan

0
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ebru Şahan Takip etme Takip Et

Ebru Şahan tarafından gönderilen son iletiler

• Statu karisikligi ve DV2022 icin AOS islemleri

Merhaba, yaklaşık 2 yıldır Amerika'dayim. Turist vizeyle gelip is kurmak icin islemlere başladım o sirada uzatmalar yaptım pandemiden dolayı, uzatmalarım once kabul edildi daha sonra kanıt talebine dönüş yapmadigim icin reddedildi ve uzatma kagitlarimin seri numaraları da birbirine karistirildi. Bir kaç ay once de removal proceedings kapsamında mahkeme kagidi aldim.Bu sene green card cikti, DV2022. Su an burada güzel bir is kurdum ticaret yapiyorum ancak immigration konum maalesef çok karisik. Immigration islerim bu kadar karmasikken, bu statu ile AOS ile green card icin başvuru yapabilir miyim ?

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Ebru Şahan
      Ebru Şahan
    • RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Merhaba, yaklaşık 2 yıldır Amerika'dayim. Turist vizeyle gelip is kurmak icin islemlere başladım o sirada uzatmalar yaptım pandemiden dolayı, uzatmalarım once kabul edildi daha sonra kanıt talebine dönüş yapmadigim icin reddedildi ve uzatma kagitlarimin seri numaraları da birbirine karistirildi. Bir kaç ay once de removal proceedings kapsamında mahkeme kagidi aldim.Bu sene green card cikti, DV2022. Su an burada güzel bir is kurdum ticaret yapiyorum ancak immigration konum maalesef çok karisik. Bu konuda bir bilgisi olan var mi ? Immigration islerim bu kadar karmasikken hala green card icin başvuru yapabilir miyim ?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Ebru Şahan
      Ebru Şahan