@civilengineer Yorumunuz icin tesekkurler. Ayrica bir kac sorum daha olacakti. Benim, konsolosluga mail atmam gerekir mi? Yani bize sizden mi yoksa KCC'den mi mail gelecek diye. Cunku ben su anda Guney Afrika Johannesburg konsoloslugunda mulakata girecegim. Oraya attigimiz mail de bize bilgilendirici bir sekilde bir geri donus maili atarlar mi?Cunku ilerledigimiz surec onemli bir surec sizinde bildiginiz uzre. Ve ayrica ben sizin bahsettiginiz "Evrak talebi ve evrak onayı süreci işlemden kaldırıldı." yazisini ilk defa duydum rica etsem bana bu bilginin kaynagini atar misiniz? Kendim de incelemek isterim. Tesekkurler. Iyi gunler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
Mustafa32 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar. Iyi gunler olsun. Yaklasik olarak 3-5 haziran gibi ds 260 formunu doldurdum ama o gunden beri benden herhangi bir evrak talebi istenmedi. Acaba KCC'ye mail atmali miyim hatirlatmak amacli cunku eger geldiyse gormedik. Cok uzun suredir bekliyoruz evrak talebini. Yoksa bizim numaramiz aktif olunca mi gondercekler? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkurler.