• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erdem deger
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erdem deger

@erdem deger

3
    İtibar
    103
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erdem deger Takip etme Takip Et

erdem deger tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Sayılar ile DV 2018

Evet arkadaşlar bu iyi haber.
      Bu arada bu adamlar istatistik gurusu, 6 sigmanin yaratıcısı. Çıkıp 27k da biter demek bu adamlarin proses yeterliliği 2 sigma ile çalışıyor demek ki olmaz öyle şey. 39k seçildiyse bukadar geçmiş yıl verisi ile buna max yakınlıkta rakam görüşmeye çağrılır. Ümidimizi kaybetmeyelim.
      Dv-18 34xxx

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      erdem deger

Vala demokrat partiye kcc senatorlerine heryere yazalim twitterdan takip ediyorum zaten. Anti göçmen politikaları eleştiren kim varsa hepsini haberdar edelim. DV lottery bile kuradan çıkanlara verilmiyor diye verelim gazı. Bir senedir esyam yok benim böyle bekletiyorlar sonra çektikleri kuranin yarisina vize veriyorlar. Yok respons rate cokmus cocuk çokmuş azmış herkes isini iyi yapicak abi. Ona gore hesap yapican kura çekicen böyle şerefsizlik olmaz. Ben cok kızgınım...
      DV18 34k

E
      erdem deger

erdem deger tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar twittera gelin. Travel.state.gov adresi cevap vermiş adama. Birkac kisi serzenişte bulunuyor belki bir aciklama yaparlar. Sizde darlayın twitterdan. Asagida ilgili twitler var. Ordan yazalim kamu oyu oluşturalım. Hic birsey olmasa bile rahatsiz edelim.

@TravelGov adlı kişinin Tweetine göz at:

@drhelpy adlı kişinin Tweetine göz at:

E
      erdem deger

Vala demokrat partiye kcc senatorlerine heryere yazalim twitterdan takip ediyorum zaten. Anti göçmen politikaları eleştiren kim varsa hepsini haberdar edelim. DV lottery bile kuradan çıkanlara verilmiyor diye verelim gazı. Bir senedir esyam yok benim böyle bekletiyorlar sonra çektikleri kuranin yarisina vize veriyorlar. Yok respons rate cokmus cocuk çokmuş azmış herkes isini iyi yapicak abi. Ona gore hesap yapican kura çekicen böyle şerefsizlik olmaz. Ben cok kızgınım...
      DV18 34k

E
      erdem deger

Evet arkadaşlar bu iyi haber.
      Bu arada bu adamlar istatistik gurusu, 6 sigmanin yaratıcısı. Çıkıp 27k da biter demek bu adamlarin proses yeterliliği 2 sigma ile çalışıyor demek ki olmaz öyle şey. 39k seçildiyse bukadar geçmiş yıl verisi ile buna max yakınlıkta rakam görüşmeye çağrılır. Ümidimizi kaybetmeyelim.
      Dv-18 34xxx

E
      erdem deger