• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. emir3011
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

emir3011

@emir3011

0
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

emir3011 Takip etme Takip Et

emir3011 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

Öncelikle herkese merhaba ,

Bu başlığı açmadan önce biraz forumu inceledim tam anlamıyla istedigimi bulamadım varsa eger özür diliyorum .

İsmim emir 31 yasındayım work and travel ile daha önce abd ye gitmiştim (2014)orada bir kız arkdasım olmustu o suan 28 yaşında biz evlilik düsünüyoruz ancak ikimizde ne yapacagımızı bilmiyoruz . O bakıyor farklı bilgilere ulasıyor ( calısması gerekiyormus yada sponsor bulması gerekiyormuş geliri olmadıgı icin olmaz demişler .. gibi ) ben arastırıyorum farklı bilgiler buluyorum bir kaç kere dolandırıldık artık inanın ne yapacagımı bilmiyorum. Avukata falan da başvuru yaptık dönüs yapmadılar yada yüksek rakamlar istenildi . Bir keresinde danışman şirket bulduk 480 $ danısmanlık parası ödedim vize alamadım ( turist vizesine basvurdum ) . İnanıyorumki buradan benim durumumu yaşamıs , halimi anlayacak ünsanlar cıkacaktır .O turkiyeye gelecekti burda evlenip gidicektik . Pandemi sürecini bekliyoruz bunun icin ama daha kolay bir yolu var mıdır ? Uzun süredir araştırmalar olumsuzluklar buhrana sürükledi bizi

Cok uzun yazdıgım için üzgünüm bu konuda kimseyle konusamıyorum içimi döktüm biraz 😀
      Sonuc olarak kız arkdasım abd vatandası ve calısmıyor ben türk vatandasıyım nişan vizesi için güvenilir bir şirket avukat yada hangi yolları izlemeliyim ? Buraya gelmesi bizim için daha kolau olur mu

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      emir3011