Öncelikle herkese merhaba ,
Bu başlığı açmadan önce biraz forumu inceledim tam anlamıyla istedigimi bulamadım varsa eger özür diliyorum .
İsmim emir 31 yasındayım work and travel ile daha önce abd ye gitmiştim (2014)orada bir kız arkdasım olmustu o suan 28 yaşında biz evlilik düsünüyoruz ancak ikimizde ne yapacagımızı bilmiyoruz . O bakıyor farklı bilgilere ulasıyor ( calısması gerekiyormus yada sponsor bulması gerekiyormuş geliri olmadıgı icin olmaz demişler .. gibi ) ben arastırıyorum farklı bilgiler buluyorum bir kaç kere dolandırıldık artık inanın ne yapacagımı bilmiyorum. Avukata falan da başvuru yaptık dönüs yapmadılar yada yüksek rakamlar istenildi . Bir keresinde danışman şirket bulduk 480 $ danısmanlık parası ödedim vize alamadım ( turist vizesine basvurdum ) . İnanıyorumki buradan benim durumumu yaşamıs , halimi anlayacak ünsanlar cıkacaktır .O turkiyeye gelecekti burda evlenip gidicektik . Pandemi sürecini bekliyoruz bunun icin ama daha kolay bir yolu var mıdır ? Uzun süredir araştırmalar olumsuzluklar buhrana sürükledi bizi
Cok uzun yazdıgım için üzgünüm bu konuda kimseyle konusamıyorum içimi döktüm biraz 
Sonuc olarak kız arkdasım abd vatandası ve calısmıyor ben türk vatandasıyım nişan vizesi için güvenilir bir şirket avukat yada hangi yolları izlemeliyim ? Buraya gelmesi bizim için daha kolau olur mu