• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. enginkhrmn
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

enginkhrmn

@enginkhrmn

20
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum antalya Yaş: 33

enginkhrmn Takip etme Takip Et

enginkhrmn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.Uzun bir süreçin ardından nıhayet hayallerime kavuşmak için gereken vizeyi aldığım deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
      Sağlık Muayene Deneyimim
      28,02,2022 saat 10,45 olan mülakatıma 9,15 de gittim.Bekleme salonunda beklemeye başladım ve içerideki işlemlerin yapıldığı salona geçtim.Çok fazla kişi olmadığı için beni de saat 10,00 gibi çağırdılar.Kayıt işlemleri yapıldı ve önce 5. kat kan alma ve daha sonra 3. kat röntgen çektirip tekrar 4. kata geldim. Saat 13.00de doktor muayenesi için gelmemi söylediler. Orda tanıştığımız bir kardeşimle önce yemek yiyip sonra kahve içtik ve gelecek planlarımızdan konuştuk.Saat 12.30 gibi tekrar unganlara gittik. Ve saa 13.15 gibi sıram geldi.İçeri girdim ve sadece iç çamaşırı kalacak şekilde soyundum ve önlüğü giydim.MEhmet hoca geldi ve hızlı bir şekilde birkaç soru sordu.
      -Daha önce Amerikada bulundun mu?
      -Ne iş yapıyorsun?
      -Daha önce operasyon geçirdin mi?
      -Kullandığın bi ilaç var mı?
      -Gözlük kullanıyor musun? vs.
      2 aşı yapıp bitirdi muayeneyi.
      Salona çıkıp son işlemler için bir süre bekledim ve beni çağırdılar.Ücreti ödedim. 7 martta 9,45 de mülakat randevum vardı ve ben 7 mart sabah gelip sonuçlarımı alıp alamayacagımı sordum. burda bi problem olmaz o gun gelip alabiliriniz dediler. 7 mart sabah 8.45 de unganlara gittim ve 8.50 de gelen ilk hanımefendiye rica ettim hemen dosyamı verdi. bir problem çıkmadı.
      MÜLAKAT DENEYİMİ
      7 Mart saat 9.45 mülakatıma saat 9.15 de gittim.Dışarda bekleyen yoktu ve beni içeri aldılar.ilk girişte sıra numarasını verdiler. ilk numaram veznede yandı ve 330 dolar ödeme yaptım. daha sonra evrak teslimi için numaram yandı ve şu evrakları teslim ettim.
      -nüfus kayıt örneği
      -askerlik durum belgesi

• adli sicil kaydı
        -diploma ve fotokopisi
        -iş teklifi mektubu
        -pasaport fotokopisi
        -mali evraklar
        evrak tesliminden sonra bana mülakatımı ingilizce mi türkçe mi yapmak istersiniz diye sordu. ben ingilizce bildiğimi ama hata yapmaktan korktuğum için türkçe yapmak istiyorum dedim. çok nazik olan hanımefendi hata yapacak bişey yok korkmayın dedi. ben de ingilizce yaparken hata yaparsam tekrar türkçeye dönebilir miyiz diye sordum ve tabiki dedi. ben de o halde ingilizce yapmak istiyorum dedim. sanırım bendekı stresin farkına varmıştı ve beni rahatlatmak için söylemişti. kendisine teşekkür edip heyecanla beklemeye başladım.3. ve son kez numaram yandı. beni gözlüklü sempatik bi hanımefendi karşıladı ve mülakat başladı. ilk olarak bana vereceğim bilgilerin doğru olduğuna dair söz verdirdi. daha sonra sorular sordu.
        -Türkiyede nerede yaşıyorsun?
        -Burda ne iş yapıyorsun?
        -Nerede çalışıyorsun?
        -Ne kadar süredir bu işyerinde çalışıyorsun?
        -Ne kadar süredir bu mesleği yapıyorsun?
        -Hiç tutuklandınız mı?
        -Evli misin?
        -Çocuğun var mı?
        -Amerikada ailen var mı?
        _Tanıdığın var mı?
        -Orada nerde yaşayacaksın?
        -Orada ne iş yapacaksın?
        ve sonunda sihirli cümle tebriklek vizeniz onaylandı dedi. teşekkür edip oradan ayrıldım.
        Salonda beklerken bir arkadaş ile tanıştım ve ona ret verdiler. nedeni ise suudi arabistanda doğmuş.1yaşındayken türkiyeye gelmişler ve türk vatandaşı. Arabistanda kimsesi yok. kimlikte doğum yeri suudi arabistan yazdığı için, doğdugunuz ülkeden başvuru yapmanız gerektiğini söylemişler ve ret verdiler. onun adına çok üzüldüm.
        SÜRECİN EN BAŞINDAN BERİ BİZE HER KONUDA YARDIMCI OLAN YEŞİLKARTFORUM AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. İYİ Kİ VARSINIZ.
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      enginkhrmn

enginkhrmn tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Türkiye'de yabancı bir vatandaşla evlilik

Arkadaşlar merhaba. Ben greencard 2022 talihlisiyim ve suan newyorkta yaşıyorum. Iraklı kız arkadaşım ile Türkiye’de önümüzdeki sene evlilik yapmayı düşünüyoruz ve sonrasında abdye yerleşeceğiz. Bu konu İle alakalı bilgisi olan beni de bilgilendirirse çok mutlu olurum. Birde benim Irak’a giriş çıkışlarımda benim için bi sorun olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

Türkiye Cumhuriyeti içinde yayımlandı
      E
      enginkhrmn
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.Uzun bir süreçin ardından nıhayet hayallerime kavuşmak için gereken vizeyi aldığım deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
      Sağlık Muayene Deneyimim
      28,02,2022 saat 10,45 olan mülakatıma 9,15 de gittim.Bekleme salonunda beklemeye başladım ve içerideki işlemlerin yapıldığı salona geçtim.Çok fazla kişi olmadığı için beni de saat 10,00 gibi çağırdılar.Kayıt işlemleri yapıldı ve önce 5. kat kan alma ve daha sonra 3. kat röntgen çektirip tekrar 4. kata geldim. Saat 13.00de doktor muayenesi için gelmemi söylediler. Orda tanıştığımız bir kardeşimle önce yemek yiyip sonra kahve içtik ve gelecek planlarımızdan konuştuk.Saat 12.30 gibi tekrar unganlara gittik. Ve saa 13.15 gibi sıram geldi.İçeri girdim ve sadece iç çamaşırı kalacak şekilde soyundum ve önlüğü giydim.MEhmet hoca geldi ve hızlı bir şekilde birkaç soru sordu.
      -Daha önce Amerikada bulundun mu?
      -Ne iş yapıyorsun?
      -Daha önce operasyon geçirdin mi?
      -Kullandığın bi ilaç var mı?
      -Gözlük kullanıyor musun? vs.
      2 aşı yapıp bitirdi muayeneyi.
      Salona çıkıp son işlemler için bir süre bekledim ve beni çağırdılar.Ücreti ödedim. 7 martta 9,45 de mülakat randevum vardı ve ben 7 mart sabah gelip sonuçlarımı alıp alamayacagımı sordum. burda bi problem olmaz o gun gelip alabiliriniz dediler. 7 mart sabah 8.45 de unganlara gittim ve 8.50 de gelen ilk hanımefendiye rica ettim hemen dosyamı verdi. bir problem çıkmadı.
      MÜLAKAT DENEYİMİ
      7 Mart saat 9.45 mülakatıma saat 9.15 de gittim.Dışarda bekleyen yoktu ve beni içeri aldılar.ilk girişte sıra numarasını verdiler. ilk numaram veznede yandı ve 330 dolar ödeme yaptım. daha sonra evrak teslimi için numaram yandı ve şu evrakları teslim ettim.
      -nüfus kayıt örneği
      -askerlik durum belgesi

• adli sicil kaydı
        -diploma ve fotokopisi
        -iş teklifi mektubu
        -pasaport fotokopisi
        -mali evraklar
        evrak tesliminden sonra bana mülakatımı ingilizce mi türkçe mi yapmak istersiniz diye sordu. ben ingilizce bildiğimi ama hata yapmaktan korktuğum için türkçe yapmak istiyorum dedim. çok nazik olan hanımefendi hata yapacak bişey yok korkmayın dedi. ben de ingilizce yaparken hata yaparsam tekrar türkçeye dönebilir miyiz diye sordum ve tabiki dedi. ben de o halde ingilizce yapmak istiyorum dedim. sanırım bendekı stresin farkına varmıştı ve beni rahatlatmak için söylemişti. kendisine teşekkür edip heyecanla beklemeye başladım.3. ve son kez numaram yandı. beni gözlüklü sempatik bi hanımefendi karşıladı ve mülakat başladı. ilk olarak bana vereceğim bilgilerin doğru olduğuna dair söz verdirdi. daha sonra sorular sordu.
        -Türkiyede nerede yaşıyorsun?
        -Burda ne iş yapıyorsun?
        -Nerede çalışıyorsun?
        -Ne kadar süredir bu işyerinde çalışıyorsun?
        -Ne kadar süredir bu mesleği yapıyorsun?
        -Hiç tutuklandınız mı?
        -Evli misin?
        -Çocuğun var mı?
        -Amerikada ailen var mı?
        _Tanıdığın var mı?
        -Orada nerde yaşayacaksın?
        -Orada ne iş yapacaksın?
        ve sonunda sihirli cümle tebriklek vizeniz onaylandı dedi. teşekkür edip oradan ayrıldım.
        Salonda beklerken bir arkadaş ile tanıştım ve ona ret verdiler. nedeni ise suudi arabistanda doğmuş.1yaşındayken türkiyeye gelmişler ve türk vatandaşı. Arabistanda kimsesi yok. kimlikte doğum yeri suudi arabistan yazdığı için, doğdugunuz ülkeden başvuru yapmanız gerektiğini söylemişler ve ret verdiler. onun adına çok üzüldüm.
        SÜRECİN EN BAŞINDAN BERİ BİZE HER KONUDA YARDIMCI OLAN YEŞİLKARTFORUM AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. İYİ Kİ VARSINIZ.
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      enginkhrmn