• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. burakkcoskun
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

burakkcoskun

@burakkcoskun

Çocukluktan gençliğe kadar avrupa hayali, gençlikte ise Abd hayali olan bir insanım. Yeni yerler gezip görmeyi özellikle yurt dışında çok severim. DV 2022 talihlilerindendim ancak mülakat günü verilmediğinden talihsizdim. Umut var oldukça insan hayallerinin peşinden gitmeli.

0
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 31

burakkcoskun Takip etme Takip Et

burakkcoskun tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells
      Merabalar
      E devletten eski pasaport bilgilerine ulaştım kendisi olmadan bu bilgileri alıp götüreceğim sıkıntı olmaz umarım
      O belgede tüm bilgiler mevcut orjinalini istemezlerse sıkıntı olmaz ins

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      burakkcoskun

@crazycells
      Merabalar
      Hayır ilk başvuruda mahkeme müşterek konutu eşime verdi beni evden uzaklaştırdı ve yasal ayrılığı işaretledim ve o sıra eşimle görüşmediğinden eşimin bilgilerini girmedim.
      Şuan boşanma davam devam etmekte ilki gibi uzaklaştırma kararı yok ancak zaten dava var ve nafaka çocuk velayeti vs gibi konularda hakim ara karar verdi . Bu beni hala evli mi yoksa ilk başvurudaki gibi yasal ayrılık seçeneğini mi yapmalıyım .
      Evli olarak işaretlesem bu sefer ilkindekiyle farklı bir şey olucak bu beni onların gözünden nasıl duruma sokar bilmiyorum.

B
      burakkcoskun
    • RE: DV2022 Sonuç Odası

Merabalar
      Boşanma davam devam etmekte greencard başvuru esnasında eşim ile aramızdaki tatsızlıklardan uzaklaştırma ve aynı konutta kalmama kararı çıktı o sıra başvuru yaparken yasal ayrılık seçeneğini işaretledim. Şuan hali hazırda üç dört aydır boşanma davası açmış bulunmaktayız ve bu süreç çekişmeli dava olduğundan uzun sürücek gibi duruyor. Yine yasal ayrılık seçeneğini işaretlemem mi gerekir elimde şuan dava ile ilgili mahkeme kararları var.
      Teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      burakkcoskun

Pasaportumu kaybettim ds-260 formunu zaman kaybetmemek adına doldurup gönderdim sonradan düzeltip kaybettiğime dair ne yapmalıyım
      Teşekkürler

B
      burakkcoskun

Merabalar
      Henüz boşanmadım davam devam etmekte
      Evimiz ayrı ve greencard a başvuru yaparken mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararları vardı o sebeple yasal ayrılık seçeneğini işaretlemiştim. Şuan ise yaklaşık 4 aydır dava sürecim var belki uzun sürücek. Ne yapmalıyım.

B
      burakkcoskun

Merabalar sizlere birkaç sorum olucaktı.
      Ds-260 formunu gönderdikten sonra ABD de adres olarak otel belirttim ikincisi mesleğimi belirtmeme rağmen yanlış anlamamdan ötürü course of study sorusuna mezun olduğum program yerine aldığım toplam derslerin kredisi ni yazdım. Tekrar mail atıp sistemi açtırmam mı gerekiyor bu eksik ve yanlış bilgilerim benim için sıkıntı oluşturur mu
      Teşekkkür ederim

B
      burakkcoskun
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

Merabalar
      DV 2022 için çıkanlardanım ds-260 formunu doldurup gönderdim ancak aceleme denk geldi. Bikaç yerde soruları anlamadığımdan cevaplarım yanlış oldu. İşimi mühendislik olarak belirttim ancak müfredat programı sorusuna başka bir cevap verdim bu konuda başım ağrır mı ne yapmalıyım. Ayrıca ABD de ki adrese oradan bir otel adresi yazdım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      burakkcoskun