• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yildizy
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yildizy

@yildizy

6
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul

yildizy Takip etme Takip Et

yildizy tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,

Telegram grubundan çıkarıldığım için arkadaşlara yol göstermesi açısından buradan haber vermek istedim. 11 Ağustos tarihinde KCC'ye DS260 formunu açtırma talebinde bulunmuştuk bugün açıldığına dair onay mailini aldık. Fyi.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yildizy

@ahmetdacic bu dataya göre cn21000 önünde 15692 case ve 2.1 vize talep ortalamasına göre 33000 kişi var. En kötü ihtimalle 60% devam oranı olsa 19800 vize bu numarada bitmiş olur. Üzerinde cn numarası olanların çok fazla ümitlenmemesi gerekir diye düşünüyorum. Artık tüm datalar açıldığına göre biraz daha ayakları yere basan bir çıkarım yapılabilir.

Y
      yildizy

yildizy tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] Sayılarla DV2022

@tekruno CN22000 önünde 35500 vize talebi var, benim gerçekçi tahminim gitmemiz artık mümkün değil veya bir mucizeye bağlı.

Y
      yildizy

@ahmetdacic bu dataya göre cn21000 önünde 15692 case ve 2.1 vize talep ortalamasına göre 33000 kişi var. En kötü ihtimalle 60% devam oranı olsa 19800 vize bu numarada bitmiş olur. Üzerinde cn numarası olanların çok fazla ümitlenmemesi gerekir diye düşünüyorum. Artık tüm datalar açıldığına göre biraz daha ayakları yere basan bir çıkarım yapılabilir.

Y
      yildizy

Merhaba,

Telegram grubundan çıkarıldığım için arkadaşlara yol göstermesi açısından buradan haber vermek istedim. 11 Ağustos tarihinde KCC'ye DS260 formunu açtırma talebinde bulunmuştuk bugün açıldığına dair onay mailini aldık. Fyi.

Y
      yildizy

Merhaba,

Green Card çekilişine katıldığım ilk yılda 22K sıralama ile hak kazandım. Öncelikle kazanan tüm herkesi tebrik ederim umarım herkes için hızlı ve kolay bir süreç olur.

Sizlere danışmak istediğim bir konu var; şu anda bekarım fakat süreci erkek arkadaşım ile beraber ilerletmek istiyoruz, internetten araştırdığımda 3 seçenek görünüyor.

1. DS-260 formunu doldurmadan önce evlenmemiz fakat bu durumda DS formunu en geç ne zamana kadar doldurmam süreci aleyhime çevirmez.
      2. DS-260 formunu hemen doldurmak sonrasında evlilik yaparak DS-260 formunda revize yapabilmek için yurt dışına mail atıp formu yeniden görmek. Bu aşamada sıra numaramızın etkileneceği ve gerilere düşeceği söyleniyor.
      3. DS-260 formunu doldurduktan sonra evlenmek fakat yurt dışına mail atıp formda revize yapmak yerine mülakat tarihi belli olduktan sonra konsolosluk ile görüşerek eşim adına başvuru yapmak, ki şu anda pandemi süreci, konsoloslukların kapalı olması gibi karışık bir süreç içerisinde bunu son ana bırakarak ilerlemek işi riske sokacaktır diye düşünüyorum.

Bu seçeneklerin arasında sırlamamız da dikkate alındığında en mantıklısı ve en risksizi konusunda yönlendirme yapabilir misiniz?

Y
      yildizy