Merhaba Arkadaşlar, DS 260 formlarını doldurma işlemini tamamladık. Eşim ve kızım ile birlikte başvuru yapıyorum. Eşim ve benim 2025 kadar geçerliliği olan pasaportlarımız var. Fakat kızımın yok. Kızımıza pasaport almadan formunu göndersek pasaportunu evrak gönderimi kısmında alsak sıkıntı yaşarmıyız?
Ahmet UCAL tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ahmet UCAL tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba Arkadaşlar,
Son bir sorum olacak. Eşimin 10 yıllık pasaportu var. Ve hala 5 yılı var pasaportunun. Fakat evlenmeden önce almıştı. Pasaportunda kızlık soyismi var. Bu şekilde başvuru yapmamız bizim için sıkıntı olur mu? -
RE: DV2022 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba Arkadaşlar, DS 260 formlarını doldurma işlemini tamamladık. Eşim ve kızım ile birlikte başvuru yapıyorum. Eşim ve benim 2025 kadar geçerliliği olan pasaportlarımız var. Fakat kızımın yok. Kızımıza pasaport almadan formunu göndersek pasaportunu evrak gönderimi kısmında alsak sıkıntı yaşarmıyız?
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba,
Formu doldurken adres kısmına geldim ve kesinlikle geçemiyorum. büyün harf kullanıyorum. noktalı harfler ve noktalama işaretleri kullanmıyorum. Her kelime veya sayı arasında boşluk bırakıyorum. Öğrenğin; TAS SOKAK NO 21 gibi. Ama kesinlikle save yapmama veya sayfayı geçmeme izin vermiyor. Ne yapmam gerekir? Çok teşekkürler.