• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. samko07
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

samko07

@samko07

Dirty hands are sign of clean money.

7
    İtibar
    381
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.galatasaray.org Konum Houston, TX

samko07 Takip etme Takip Et

samko07 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da ikinci el araba almak

Benim de 1-2 tecrubem var aktarmak isterim.
      1-Ilk aldigim araba 96 infiniti i30, $1000 aldim, $500 harcadim 1 ay sonra $1000 sattim ertesi gun arac otobanda yandi. Sansli oldugumu dusunuyorum. Credit skorum olmadigi icin kisa vadeli tercih etmistim. Insurance $97 idi ve AAA insurance kullanmistim. (Cash veya sahistan arac alirken mutlaka bir servise goturmenizi tavsiye ediyorum.)

2-2000 toyota corolla. Bir dealerdan $1800 aldim. Dealer nasil olsa sorunu yoktur derken hic de oyle degilmis. 1 hafta sonra elektrik aksaminda ariza cikti, ki bu amerikada hic istemeyeceginiz bir sorun. Model marka farketmeksizin aractaki en ufak elektrik arizasinin yuksek maliyetleri var. Araca 2 hafta bindim. 2 ay sonra zar zor $1000 sattim. Insurance bedeli $97 ve AAA insurance.
      3-2011 chevrolet camaro. Toyota dealershipten garantili ve bakimli aldim. Ki herkese yegane tavsiyem budur. Bedeli az ya da cok, marka dealershiplerden arac almaya calisin. Bu arada sigorta $268 firladi normal olarak. Aracin kasasi ve motor hacminden dolayi. AAA insurance.

Bulundugunuz bolgeye gore degisecektir ama belli bir rakamin altindaki araclarda sorun cikmamasi mucize gibi. O rakam da ortalama 5000-6000 oluyor.

Bol sans

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      S
      samko07
    • RE: 2017 Harvey Kasirgasi - Texas

Ben flood kurbani oldum. Ev sular icinde, bu sayede bugun insurance firmasi 10 gunluk otel konaklamasi ayarladi. Araba da ayni sekilde sular altinda. Onun icin de expert bekliyorum. Bol sans herkese.

Texas içinde yayımlandı
      S
      samko07

@ahmetkocyigit Carmax pazarlik yapmiyor. Fakat arac trade in yapacaksaniz o fiyat uzerinden pazarlik payiniz olabilir. Benim tecrubeme gore nereye giderseniz gidin trade in icin en yuksek fiyati yine Carmax veriyor. Sorunun tam cevabi degil ama ek bilgi. fyi

S
      samko07

@goodluck bildigim kadariyla aracta uretimden kaynaklanan hatalardan dolayi zaman zaman markalar araclari geri cagiriyor. airbag arizasi, emniyet kemeri arizasi vs gibi seyler olabilir, buyuk bir problem olmak zorunda degil. eger aracta recall varsa yetkili servise goturup ucretsiz o problemi tamir ettirebiliyorsunuz. denk gelmesi zor bir problem.

S
      samko07

samko07 tarafından gönderilen son iletiler

@goodluck autocheckde, ya da kelly blue bookda gorunuyor olabilir ayrintisiyla. eger sizin icin onemliyse buralardan bulabilirsiniz muhtemelen.

S
      samko07

@goodluck bildigim kadariyla aracta uretimden kaynaklanan hatalardan dolayi zaman zaman markalar araclari geri cagiriyor. airbag arizasi, emniyet kemeri arizasi vs gibi seyler olabilir, buyuk bir problem olmak zorunda degil. eger aracta recall varsa yetkili servise goturup ucretsiz o problemi tamir ettirebiliyorsunuz. denk gelmesi zor bir problem.

S
      samko07

@ahmetkocyigit Carmax pazarlik yapmiyor. Fakat arac trade in yapacaksaniz o fiyat uzerinden pazarlik payiniz olabilir. Benim tecrubeme gore nereye giderseniz gidin trade in icin en yuksek fiyati yine Carmax veriyor. Sorunun tam cevabi degil ama ek bilgi. fyi

S
      samko07

Tesekkur ederim. Sizlere de gecmis olsun. Yarin evdeki sahsi esya zararlarini sigortaya bildirecegim. Bugun de arabayi cektiler total loss temennisiyle gonderdim. (Cekici icin 3 hafta sonrasina gun vermislerdi). Sehirde kayip cok olunca tikir tikir isleyemiyor haliyle

Texas içinde yayımlandı
      S
      samko07

Ben flood kurbani oldum. Ev sular icinde, bu sayede bugun insurance firmasi 10 gunluk otel konaklamasi ayarladi. Araba da ayni sekilde sular altinda. Onun icin de expert bekliyorum. Bol sans herkese.

Texas içinde yayımlandı
      S
      samko07

Benim de 1-2 tecrubem var aktarmak isterim.
      1-Ilk aldigim araba 96 infiniti i30, $1000 aldim, $500 harcadim 1 ay sonra $1000 sattim ertesi gun arac otobanda yandi. Sansli oldugumu dusunuyorum. Credit skorum olmadigi icin kisa vadeli tercih etmistim. Insurance $97 idi ve AAA insurance kullanmistim. (Cash veya sahistan arac alirken mutlaka bir servise goturmenizi tavsiye ediyorum.)

2-2000 toyota corolla. Bir dealerdan $1800 aldim. Dealer nasil olsa sorunu yoktur derken hic de oyle degilmis. 1 hafta sonra elektrik aksaminda ariza cikti, ki bu amerikada hic istemeyeceginiz bir sorun. Model marka farketmeksizin aractaki en ufak elektrik arizasinin yuksek maliyetleri var. Araca 2 hafta bindim. 2 ay sonra zar zor $1000 sattim. Insurance bedeli $97 ve AAA insurance.
      3-2011 chevrolet camaro. Toyota dealershipten garantili ve bakimli aldim. Ki herkese yegane tavsiyem budur. Bedeli az ya da cok, marka dealershiplerden arac almaya calisin. Bu arada sigorta $268 firladi normal olarak. Aracin kasasi ve motor hacminden dolayi. AAA insurance.

Bulundugunuz bolgeye gore degisecektir ama belli bir rakamin altindaki araclarda sorun cikmamasi mucize gibi. O rakam da ortalama 5000-6000 oluyor.

Bol sans

S
      samko07