Salam azərbaycanlı olan dostlar bəkəm sualıma cavab verərlər orta məktəbi türkiyəd lisədə oxumuşam attestatım yoxdu amma tiflia attestat arayışı istəyir onu necə verəbilərəm?
Jeyhun Ramazanov
@Jeyhun Ramazanov
Jeyhun Ramazanov tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@antonio salam mende turkiyede liseyi oxumusam lise diplomasini alacam buradan amma onu tesdiqleyen belge nedi onu basa dusmedim komek edebilersiz?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan şöyle detaylandırayım 8 ci sınıfa kadar başka bi ülkede okudum lise 1-2 istanbulda bir lisede,lise 3 antalyada,lise 4 kütahyada okudum.Bunları yazmam daha doğru olmaz mı yalan söylememek için.Ekstradan üniversitede hazırlık okudum onu yazmam gerekiyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar green kart çekilişini kazandım ds260 formunu doldururken okul bilgilerimi doldururkan yardıma ihtiyacım var.Şimdi ben liseyi 3 farklı okulda okudum bunları yazmam gerekiyor mu eğer yazmam gerekiyor ise course of study kısmına ve degree kısmına ne yazmam gerekiyor,ayrıca üniversite ingilizce hazırlık okudum onuda bildirmem gerekiyor mu?
Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlet. -
RE: Amerika'da diş hekimliğiSağlık Sektörü içinde yayımlandı
@basaknaz merhaba ben 4.sinif dis hekimligi ogrencisiyim mezun olduktan sonra ilerde amerikada calismayi dusunuyorum internette arastirma yaptigimda bu konu ile ilgili kisitli bilgilere ulastim ama hala tam olarak anlamis degilim ne yapmam lazim pek bir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim