• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. akifcalis
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

akifcalis

@akifcalis

-1
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

akifcalis Takip etme Takip Et

akifcalis tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhaba
      Bugün doordash uygulamasında kayıt olmak istemiştim fakat.(We're unable to identify your identity). Hatası aldım. Şuanki telefon numaramı bir daha kullanamaycağımı söylediler. Acaba benim üzerime olmayan (arkadaşımın) başka bir numara kullanmamda sakınca var mı?

Ulaşım içinde yayımlandı
      A
      akifcalis

akifcalis tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhaba
      Bugün doordash uygulamasında kayıt olmak istemiştim fakat.(We're unable to identify your identity). Hatası aldım. Şuanki telefon numaramı bir daha kullanamaycağımı söylediler. Acaba benim üzerime olmayan (arkadaşımın) başka bir numara kullanmamda sakınca var mı?

Ulaşım içinde yayımlandı
      A
      akifcalis
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

Herkese merhaba
      Geçtiğimiz ay greencard’ım onaylandı inşallah herkese nasip olur. Gitmeden önce uber yapabilirim diye düşünüyordum çünkü herhangi bir tanıdığımız yok. Fakat uberin 1 senelik amerika ehliyeti gerektirdiğini duydum. Acaba ilk aylarda uber yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bilen var mı. İnternette net bir şey bulamadım. İlk gittiği ay uber yapmaya başlayan da var yasak diyen de. Yardımcı olursanız sevinirim

Ulaşım içinde yayımlandı
      A
      akifcalis
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba iyi günler herkese.
      Ben 3 ağustos tarihinde mülakata girdim. Tebrikler dendi ve 3-5 gün içerisinde pasaportunuz elinize ulaşır dendi. Şuan konsolosluğun sitesinden kontrol ettiğimde ‘’Administrative Processing’’ şeklinde bir yazı ile karşılaşıyorum. Bu bir sorun teşkil eder mi? Yoksa normal bir durum mudur? Şimdiden teşekkürler

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      akifcalis

Herkese merhaba
      Mülakat sırasında, greencard’ımın ds260 formunda yazdığım adres dışında bir adrese gönderilmesini isteyebilir miyim. Sağlıklı olmazsa adresi daha sonra mı değiştirmeliyim.

A
      akifcalis

Herkese merhaba. 3 ağustos gününde vize mülakatım var (umarım herkese verilir). Vize mülakatı sırasında bize sorulan sorulardan birlaç tanesi oraya gittiğinizde kimin yanında kalacaksınız ve orada hangi işte çalışacaksınız soruları oluyormuş. Yanında kalacağım bir tanıdığım yok malesef. Olanlar da turist vizesi ile orada bulunan insanlar. Onların ismini veremiyorum tahminimce. Mülakat sürecinde benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese bol şans

A
      akifcalis

Ankara Büyükelçiliği’nin açılıp açılmaması ile ilgili yeni bir gelişme var mı acaba?

A
      akifcalis

Merhaba, 21XXX sıra numarasıyla çekilişte çıktım. Acaba DS-260 formu için acele etmemin bana bir faydası olur mu?
      Ve bir danışmanlık şirketiyle ilerlememi tavsiye eder misiniz?

A
      akifcalis