Your request cannot be processed at this time. yazıyor sürekli neden olur bu
İbrahim ALTIN
@İbrahim ALTIN
İbrahim ALTIN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
İbrahim ALTIN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: MassachusettsDiğer Eyaletler içinde yayımlandı
Arkadaşlar iyi günler. Bu eyalete giden talihli arkadaşlarımız mülakata kaç bin dolar ile gitti ? 12.000 usd ile mülakata gidip ma'da yaşamak istiyorum desem problem yaşatırlar mı ? Bir de uber lyft gibi iş olanakları açısından genel değerlendirmeniz nasıl olurdu ? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize keyifli günler dilerim.
-
RE: DV2022 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
içimde bir his var almayacaklar kesin diye. çıktı umudum kursağımda kalacak diye dert sahibi oldum çıkmasa en azından derdim yoktu

-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Konsoloslukları açmama ihtimalleri var mı sizce 2022 talihlileri için en çok bundan korkuyorum
-
@istavrit inşallah gelir 10bin üzeri iş yapmaz falan demişler birkaç yerde canım sıkıldı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Your request cannot be processed at this time. yazıyor sürekli neden olur bu
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
çıktı ama basvuru yaptığım pasaportun süresi temmuzda bitiyor. bir de 22xxx sıralama ile başarı şansım var mı yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık
-
çıktı ama 22xxx case number var. ne olacak bilmiyorum ds260 ne zaman doldursam falan kafam çok karışık niyeyse bi moral bozukluğu geldi