Merhaba. DV2022 talihlilerindenim. Pasaportumun süresinin bitmesine 6 ay kaldı. ds-260 forumunu şimdiki pasaport numaramla doldurup sonradan güncelleme hakkım var mıdır? İkinci bir soru olarak da; ds-260 formunu doldururken danışmanlık almak gerekir mi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
türkay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
DS-260 PASAPORT NUMARASIYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
türkay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ayla-can cevabınız için teşekkür ederim
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Megatron Merhabalar
imzamı nasıl oluşturacağımı bilmiyorum, rica etsem tarif edebilir misiniz? -
dv2022 talihlisiyim, 05.08.21de DS260 gönderimini sağladım ama henüz KCC den bir mail almadım. Endişelenmeli miyim, cevaplarınızı bekliyorum, tesekkur ederım.
-
DS-260 PASAPORT NUMARASIYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba. DV2022 talihlilerindenim. Pasaportumun süresinin bitmesine 6 ay kaldı. ds-260 forumunu şimdiki pasaport numaramla doldurup sonradan güncelleme hakkım var mıdır? İkinci bir soru olarak da; ds-260 formunu doldururken danışmanlık almak gerekir mi?