@marathon hayirli olsun... Hayallerinize kavuwmaniz dileyi ile...
Akif Oguz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Orhan-Cabarov gozunuz aydin olsun... cok sevindik adiniza... Hayallere dogru ....
-
@alia yeni hayatinizda guzellikler dilerim... Doya-doya tadini cikarin
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Turkiyede gireceyim... Her iki ulkeden de aldim... Azerbaycandan aldigim belgeyi Turkiyede yeminli tercume ettirdim...
Akif Oguz tarafından gönderilen son iletiler
-
@alia yeni hayatinizda guzellikler dilerim... Doya-doya tadini cikarin
-
@Orhan-Cabarov gozunuz aydin olsun... cok sevindik adiniza... Hayallere dogru ....
-
@marathon hayirli olsun... Hayallerinize kavuwmaniz dileyi ile...
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Turkiyede gireceyim... Her iki ulkeden de aldim... Azerbaycandan aldigim belgeyi Turkiyede yeminli tercume ettirdim...
-
@chemist merhaba. Ben Asan xidmetden polis belgemi aldim... Aldigim polis belgesini Turkiyede yeminli tercume ve apostil ettirtdim... Tercume ve Apostili Azerbaycanda mi yaptirtmam gerekliydi? yoksa fark etmez mi? Tesekkur ederim