@crazycells NOS'un DOS'a iletilmis.
uzun_cubuk tarafından gönderilen en iyi iletiler
uzun_cubuk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba, F2A tarihleri hakkinda biraz kafam karisti, yardiminiza ihtiyacim var. Green card sahibiyim, esim de F1 ogrencisi vizesinde ve ikimizde ABD'de yasiyoruz. Bu ay icerisinde I-130 basvurusunu yapmayi planliyorduk ama I-485 icin PD 1 Eylul 2023 olmus. Sizce PD tarihi ne zaman current olabilir? Esimin 2027'de vizesi bitecek. Size o zamana yesil kartinin gelme ihtimali var mi?
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@crazycells 3 Mayis'a kadar belgelerin gorunmesini bekleyip daha sonra gondermistim. Isin ilginci dun elcilikten NOS'un iletildigini belirten bir e-posta aldim. Maalesef DOS sitesinde hala bir guncelleme yok.
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@crazycells Hocam, tesekkurler. Peki bu durumda elcilige NOS belgelerini ne zaman gondermek gerekir? Saniyorum, elcilik yazi icin istekte bulunmadan department of state'te diger belgelerin ulastigindan emin olunmasini istiyor.
-
Merhaba, J1 belge teslimleriyle ilgili bir sorum olacakti. Gerekli butun evraklari 20 Mart'ta gonderdim. 25 Mart'ta da 120 usd'lik islem ucretini cekmisler. Fakat o tarihten itibaren department of state "J1 waiver status" sitesinde herhangi bir guncelleme yok, hala "Currently, there is no information regarding the status of your case" ifadesini gosteriyor. Bu durum normal midir? Belgelerin durumunu ogrenmek icin ne yapmami onerirsiniz? E-postalara cevap vermediklerini daha once duymustum. Simdiden tesekkurler.