• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. carbena11
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

carbena11

@carbena11

0
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

carbena11 Takip etme Takip Et

carbena11 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (F/M) Öğrenci Vizeleri

Merhabalar, F1 vizesi için randevum var. Community Collage için. Konsolosluğa götüreceğim evrakları (örnek olarak diploma, transkript öğrenci belgesi vs.) noter yeminli ingilizce tercüme yaptrımam gerekiyormu ? hatta tercüme ve apostil yapmam gerekirmi ? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

teşekkürler

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      C
      carbena11
    • RE: Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

@crazycells yok hayır herhangi bir göçmenlik dosyam mevcut değil sadece 5 yıldır greencarda başvuruyorum fakat nasip olmadı daha. bir önceki turist vize başvurusunda annem ile başvuru yapmıştık. ikimizin vizesinede red verdiler. daha sonra annem tek başvuru yaptığında ise vizesi onaylandı. beraber yaptığımız başvuruda sadece yaz tatili için gezmeye ve ziyarete gidiceğimizi beyan etmiştik. ilk başvurudan sonra okulumu değiştirdim şuanda 3 küsür ortalamam var ozaman hiç bakmamışlardı zaten notlarıma sadece soru sorup bırakmışlardı. suanda herhangi bir organizasyonda yok malesef.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      C
      carbena11
    • RE: Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

Merhabalar. şuanda üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. daha önce turist ve öğrenci vizesine başvurdum fakat 2 vizedende red aldım. amerikada abim yaşamakta yaklaşık 15 senedir orada ve amerikan vatandaşı. anne ve babamın turist vizeleri mevcut ve gidip geliyorlar. bende tekrar turist vizesine başvurmayı düşünüyorum. sizce vize alma imkanım varmıdır ? ve mülakatda verebileceğiniz tavsiyeleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      C
      carbena11