Arkadaslar Merhaba,
Sesiniz odanin disina kadar geliyordu, kapidan gecerken kulak misafiri oldum ve konustugunuz konulara bende katilmak istedim :). Oncelikle sunu soylemek isterimki forumun adi yesilkart ama yesil karttan cok cok daha fazlasi sitede mevcut emegi gecen herkese cok tesekkur ederim. Izninizle bende ortaya bir soru sorup yorumlarinizi ve fikirlerinizi paylasmanizi rica ederim.
Benim esim Iran vatandasi, kendisi yaklasik 4 senedir Turkiye'de yasiyor (Elbette zaman zaman Iran'a gidip geliyordu) . Yuksek lisansini burada okudu. 2017 Agustos ayinda evlendik. 2018 Subat ayinda Iran'a 2 haftaligina seyahat ettik. Belli ki AP'ye dusmek farz oldu bizim icin :). Okudugum bir cok form'da Travel Ban uygulanan ulke vatandaslarindan genelde hanimlarin erkeklere oranla AP sureci daha az surmekte veya AP'ye hic kalmamakta. 21*** olan case numaram olurda 2019 Haziran Temmuz gibi Current olur ve biz uzun bir AP surecine tabi tutulursak yandı canım keten helva :). Benim durumumda olan veya benim durumuma yakin arkadaslarin degerli yorumlarini okumaktan mutluluk duyarim. Bu arada GC talihlisi benim ve Turk vatandasiyim.
Herkese mutlu gunler.