• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Dogukan.cetinerler
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Dogukan.cetinerler

@Dogukan.cetinerler

0
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Dogukan.cetinerler Takip etme Takip Et

Dogukan.cetinerler tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eger universite ogrencisiyseniz some university courses olarak da yazabilirsiniz.
      Dogdugunuz ulkenin kontenjanindan cekilise katiliyorsunuz, yasadiginiz ulkenin degil.
      Adresi yazabildiginiz kadarini gecirmeniz yeterli, zaten artik adreslere herhangi bir mektup yollanmiyor.

Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim, ''some university courses'' seçeneği bildiğim kadarıyla üniversite terk değil mi bizim dilimizde? Eğitim durumumuzu belirittiğimiz soru da, başvuru yaptığımız zaman (tarih) da en elde ettiğimiz yani diplomasına sahip olduğumuz seviyeyi sormuyor mu acaba?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      D
      Dogukan.cetinerler
    • RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba bir kaç sorum olacaktı.

Bu sene 5. başvurumu yapacağım. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eski Adıyla Endüstri Meslek Lisesi) mezunuyum, ve hali hazırsa üniversite öğrencisiyim. Geçtiğimiz senelerde " High school diploma" seçeneğini işaretliyordum ancak emin değildim. Doğru seçenek "Vocational School" olarak mı geçiyor acaba? Ayrıca üniversiteyi Avrupa da okuyorum nüfusu tahmin edileceği üzere Türkiye'ye nazaran oldukça düşük ve başvuru adresime orada ki adresimi yazıyorum, bu bana bir avantaj sağlar mı?

Adres kısmında ise yaşadığım sitenin ''kapı no,hangi blok olduğunu,katı ve daire no'' gibi bilgilerini eksiksik dolduruyorum, bundan dolayı bir problem olur mu yoksa sadece NO 109/6 şeklinde mi belirtmeliyim?

Teşekkür eder, tüm katılmcılara bol şans dilerim.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      D
      Dogukan.cetinerler