• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. grozaxe
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

grozaxe

@grozaxe

0
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

grozaxe Takip etme Takip Et

grozaxe tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar, vize görüşmesinde banka hesap dökümünü göstereceğim ama param dolar hesabımda duruyor malumunuz kur dalgalanmasından dolayı. Sadece dolar hesabımı mı göstermem gerekiyor yoksa aynı bankadaki tl hesabımdaki para akışını da mı göstermeliyim? Teşekkürler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      grozaxe
      grozaxe

@charon görüşme sırasındaki veznede bulunan sorumluya mı bunu beyan edeceğim?

grozaxe
      grozaxe

Merhabalar, Seyehat vizesi için randevum var, fakat 1.5 sene önce covid'ten dolayı ds-160 formum güncellenmesi gerek ama, ais.usvisa-info.com üzerinden ds-160 formunun numarasını değiştiremiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilecek var mı?

grozaxe
      grozaxe

Merhaba arkadaşlar ben 10 Mart 2022 için randevu almıştım ama 7 ocak'a kaydırmış sistem geçen hafta öğrendim. Randevuyu kaçırdım haliyle sisteme girdiğimde randevuyu kaçırdığımdan dolayı iletişim için bir kutucuk çıktı ve onlara göndermem için yazı yazdım. Fakat randevumun erkene çekildiğine dair bir mail almadım kontrol ettim sistemden böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba tekrardan yakın tarihte bana randevu verebilirler mi?. Teşekkürler.

grozaxe
      grozaxe

Merhaba arkadaşlar,

Ben geçen sene Turist vizesi için başvurmuştum ve 10 mart 2022 tarihi için bana randevu vermişti. fakat randevum 6 ocak'a çekildiği için bunu fark etmemiştim staj ve Finaller ile uğraşmaktan sistemi kontrol etmedim. Bugün fark ettim malesef kaçırdığımı. Sisteme girince fark ettiğimde randevuyu kaçırdığım için bir talep formu vardı onu doldurdum tekrar 10 mart'a çekilmesini talep ettim. ne cevap gelir? bu konuda beni aydınlatacak olan var mı? Tekrar randevu alabiliyorum ama mart 10 için yer yok ileri tarihleri gösteriyor yakın tarihlerde randevu kovalayabilmek için hangi saatlerde sisteme girmeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

grozaxe
      grozaxe

ziyaretçi vizesi için bir tek randevu tarihi almak kaldı. Erken bir tarihte randevu alabilmem için illa ileri tarih mi seçmem lazım güncellenene kadar randevu almadan beklesem güncellenince alsam?

grozaxe
      grozaxe