Merhabalar,intörn doktor olarak merak ettiğim konu şu;USMLE de ilerlerken yani henüz denklik almadan da mezun olduktan sonra observer olarak oradaki hastanelerde bulunma ihtimalimiz oluyor mu?usmle tamamlayana kadar en azından recommended için bazı kazançlar elde etmiş olmak için bunu yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.Teşekkürler..
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
mizginsolmazer
@mizginsolmazer
mizginsolmazer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika'da DoktorlukSağlık Sektörü içinde yayımlandı
mizginsolmazer tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells
Merhabalar,intörn doktor olarak merak ettiğim konu şu;USMLE de ilerlerken yani henüz denklik almadan da mezun olduktan sonra observer olarak oradaki hastanelerde bulunma ihtimalimiz oluyor mu?usmle tamamlayana kadar en azından recommended için bazı kazançlar elde etmiş olmak için bunu yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.Teşekkürler.. -
Merhabalar,intörn doktor olarak merak ettiğim konu şu;USMLE de ilerlerken yani henüz denklik almadan da mezun olduktan sonra observer olarak oradaki hastanelerde bulunma ihtimalimiz oluyor mu?usmle tamamlayana kadar en azından recommended için bazı kazançlar elde etmiş olmak için bunu yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.Teşekkürler..