• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ayyvz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ayyvz

@ayyvz

2
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

ayyvz Takip etme Takip Et

ayyvz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)

Öncelikle geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim.Son araştırmalarımı yaptım geriye aklımda yine farklı bir iki soru daha kaldı yanıtlarsanız çok sevinirim.

1-Üniversite 1.sınıfı türkiyede okurken transfer öğrenci olarak başvurmak yerine 1.sınıf öğrencisi olarak başvurma şansımız var mı?
      2-Eğer öyle bir şansım yoksa hazırlık bittiğinde burda ki 1.sınıfımı dondurup hiç okumadan transfer yerine birinci sınıf olarak gitme şansım var mı?
      3-Transfer olarak gitmek istediğimde birinci sınıfın bitiş (türkiye Üniversitesi kapanma tarihiyle ) yurt dışı üniversite başvuru tarihi denk olmazsa yani kaçırırsak erken başvuru yapıp kredilerimi sonra saydırma şansım var mı?Örneğin 2021 ocakta başvuru yaparsam okurken .Fakat Başvuru anında saydırmak şartsa tarihleri nasıl birbirine tutturmalı?

Önlisans ve Lisans Eğitimi içinde yayımlandı
      A
      ayyvz
    • RE: Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları

@yapay-zeka malesef kolay kolay geri dönüş sağlamıyorlar herhangi bir yanıt alamadığım hiçbir yerden son çarem burası aldığım bilgilere göre sınavlara çalışıcam 😞

A
      ayyvz

ayyvz tarafından gönderilen son iletiler

@yapay-zeka malesef kolay kolay geri dönüş sağlamıyorlar herhangi bir yanıt alamadığım hiçbir yerden son çarem burası aldığım bilgilere göre sınavlara çalışıcam 😞

A
      ayyvz

merhaba öncellikle iki sorum olucaktı türkiye de bir üniversitede hazırlık öğrencisiyken transfer öğrencisi olarak yurt dışı üniversitesine gitmemek için burda ki okulumu dondurup first year olarak başvurabilir miyim?
      2- Community College lere türkiyede üniversite okurken transfer olunabiliniyor mu ? ve üniversitelere transfer olmak içinde sat gerekiyor mu
      3- sat subject ve essay kısımları kaldırıldı ap almak yerine ana sat sınavına çok çalışmak yeterli olur mu? çünkü hiç ap görmedim sözel öğrenci olduğum için sat matematik zorlar mı

A
      ayyvz
    • RE: Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ?

herkese merhaba bir sorum olucaktı türkiyede bir okulda okurken 1.sınıftan amerikada ki bir cc ye transfer olunabiliyor mu ?İkinci sorum türkiyede tüm üniversite hayatımı dondurup cc ye lisans olarak gitmek istesem beni yine transfer öğrenci mi sayarlar okulu mu dondurmuş olmama rağmen yoksa transfer saymayıp sadece lise mezunu olarak first year student olarak sayarlar mı?

A
      ayyvz

1-Üniversite 1.sınıfı türkiyede okurken transfer öğrenci olarak başvurmak yerine 1.sınıf öğrencisi olarak başvurma şansımız var mı?
      2-Eğer öyle bir şansım yoksa hazırlık bittiğinde burda ki 1.sınıfımı dondurup hiç okumadan transfer yerine birinci sınıf olarak gitme şansım var mı?
      3-Transfer olarak gitmek istediğimde birinci sınıfın bitiş (türkiye Üniversitesi kapanma tarihiyle ) yurt dışı üniversite başvuru tarihi denk olmazsa yani kaçırırsak erken başvuru yapıp kredilerimi sonra saydırma şansım var mı?Örneğin 2021 ocakta başvuru yaparsam okurken .Fakat Başvuru anında saydırmak şartsa tarihleri nasıl birbirine tutturmalı?

not:bölümüm yeni medya yurt dışında medya ya da gazetecilik istiyorum

A
      ayyvz

Öncelikle geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim.Son araştırmalarımı yaptım geriye aklımda yine farklı bir iki soru daha kaldı yanıtlarsanız çok sevinirim.

A
      ayyvz

Öncelikle herkese merhaba.Bu sıralar hayallerim olan amerikada üniversite eğitimini araştırıyorum fakat sorularıma yanıt bulmakta zorlanıyorum.Şimdi sorum şu ki ben Bahçeşehir Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencisiyim ana dalım yeni medya.Normalde hazırlık bittiği zaman yurt dışında bir üniversitede commonapp aracılığı ile birinci sınıfa first year olarak başvurmayı düşünüyüyordum fakat gerek başvuru tarihlerini kaçırmış olmam gerekse toefl ielts sat gibi sınavları az bir sürede başaramayacağım için first year student lıktan vazgeçtim.Transfer olarak gitmeye karar verdim fakat bu aşamada benden istedikleri belgeler koşullar ne olacak pek bir bilgim yok.O yüzden maddeler halinde sorularımı yazacağım cevaplarsanız çok sevinirim.

1-Türkiyede 1.sınıfı bitirdikten sonra mı transfer olunur 2.sınıfı bitirdikten sonra mı?
      2-Transfer öğrenci olmanın koşulları ve istenen belgeler sınavlar nelerdir?
      3-Transfer öğrencilere burs veriliyor mu?
      4-Sat sınavı kaldırılmış sat yerine hangi sınav geçerli olucak?sanırım ap geçerli olacakmış bu doğru mu doğruysa bu durumda hiç ap eğitimi görmemiş bir üniversite öğrencisi ap sınavına nasıl hazırlanmalı?
      5-Son olarak yurtdışına transfer olmak isteyen öğrenciler türkiyede ki üniversitelerini donduruyor mu?Yoksa kayıt mı sildiriliyor?Kayıt sildirilirse ödenen dönem ücretleri geri veriliyor mu?

A
      ayyvz