B1/B2 vizemle Amerika da hali hazırda satış yaptığım Amazon platformunda şirket kurarak devam edeceğim, bu süreçte devam eden ticaretimin %50 sinden fazlası Türkiye' den yapılıyor, önümüzdeki süreçte E1 vizesine başvurmayı düşünüyorum, depo tutulacak en az 1 veya 2 kişi istihdam edilecek, iki sorum olacak,
1- Ticaretin boyutu ciro olarak ne olmalı, yazılı bir kural var mı? yıllık 50.000.$ ? 100.000.$ ? 200.000.$ ?
2- Başvurunun Türkiye' den yapılacağı düşünüldüğünde 5 yıllık E1 alınırsa Greencard a başvuru mümkün olur mu?
nakres tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
E1 vize başvuru süreciMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
nakres tarafından gönderilen son iletiler
-
Iltica sureci devam ederken yatirim vizesi ile GC basvurusuMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
Iltica surecimiz devam etmekte, ancak degisen sartlarimiz nedeni ile EB5 yatirim vizesine basvurabilirmiyiz, veya GC icin baska seceneklerimiz nedir, tesekkurler.
-
RE: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba DV2021 mahkeme ve temyiz surecleri ile ilgili son durum nedir acaba bilgisi olan varsa cok sevinirim, tesekkurler.
-
E1 vize başvuru süreciMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
B1/B2 vizemle Amerika da hali hazırda satış yaptığım Amazon platformunda şirket kurarak devam edeceğim, bu süreçte devam eden ticaretimin %50 sinden fazlası Türkiye' den yapılıyor, önümüzdeki süreçte E1 vizesine başvurmayı düşünüyorum, depo tutulacak en az 1 veya 2 kişi istihdam edilecek, iki sorum olacak,
1- Ticaretin boyutu ciro olarak ne olmalı, yazılı bir kural var mı? yıllık 50.000.$ ? 100.000.$ ? 200.000.$ ?
2- Başvurunun Türkiye' den yapılacağı düşünüldüğünde 5 yıllık E1 alınırsa Greencard a başvuru mümkün olur mu? -
B1/B2 vizesi ile iş anlaşmaları için ABD giriş çıkış sıklığıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Herkese iyi akşamlar, değerli bilgi ve paylaşımlarınız için teşekkürler,
1 Mart 2021tarihinde 10 yıllık B1/B2 vizem bitmeden önce Amerika da olacağım için, orada mağdur olmamak amacıyla DS-160 doldurup B1 vizesi için, konsolosluk görüşmeleri kapalı olduğu halde, Şubat ayı başında başvuruda bulundum. Daha önce vizem olduğu ve henüz bitmeyen veya son 1 yılda biten vizelere sunulan interview yapmadan posta yoluyla 1 hafta sonra vizemi yolladılar fakat B1/B2 olarak verdiler, ben ise B1 için başvurmuştum, çünkü iş görüşmeleri için sık sık gidip gelmem gerekecek, bu sorun yaratır mı, ilk girişte 6 ay verilen süre içinde Türkiye'ye daha erken gelmem ve kısa süre sonra tekrar ABD ye dönmem de sorun olur mu?