teşekkürler cevap için
Evet, green card çekilişinden bahsediyorum
educedetear tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: J-1 vizesi sonrası yapılacak statü değişikliği (Change of Status) hakkındaWork and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
-
RE: J-1 vizesi sonrası yapılacak statü değişikliği (Change of Status) hakkındaWork and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
teşekkürler cevap için, evet çekilişten bahsediyorum

-
iyi forumlar herkese merak ettiğim bir kaç durum var, vize durumunun daha esnek hale gelmesi koşuluyla Mayıs ayında WaT programıyla, program bittikten sonra statü değişikliği yaparak f1 vizesine sahip olmak gibi bir planım var, çoğu kriteri araştırdım ve karşılıyorum diyebilirim fakat dürüst olmak gerekirse çalışmak amacım, bir sorun var insnaların dediğine göre hesapta 35 bin dolar gibi bir rakam göstermek gerekiyormuş, bu kadar param olacagını dusunmuyorumne benım ne bana sponspor olacak kişinin, bu rakam hakkında beni bilgilendirir misiniz? veya para yerine burda gösterilecek şirket, araba, ev gibi goodslar bana yarar sağlar mı? Dediğim gibi oradayken GreenCard'a başvuracağım, onunda maddi ve evraksal gereksinimlerini yerine getireceğimi düşünüyorum, orda başvurmuş olmam bana bir katkı sağlar mı bunu merak ediyorum. Teşekkürler