Herkese merhaba DV 2021 talihlisiyim. Sağlık muayenesine gireceğim. Daha önce 2 defa ameliyat oldum. Bu ameliyatlarla ilgili evrak götürmeme gerek var mı sağlık muayenesine? Bide aşı kartım e nabızda var ama bütün aşılarda yapılmadı yazıyor? Ne yapmamı önerirsiniz ? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim
Ali Sargut 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ali Sargut 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells ameliyat belgelerim yok yaklaşık 2 3 yıl önce oldum bu ameliyatı hızlı bi şekilde belge alabileceğim bir yer var mı e nabızda yok çünkü bölge bir belge
-
@gucarslan çok teşekkür ederim Telegram grubuna alır mısınız beni de
-
Herkese merhaba DV 2021 talihlisiyim. Sağlık muayenesine gireceğim. Daha önce 2 defa ameliyat oldum. Bu ameliyatlarla ilgili evrak götürmeme gerek var mı sağlık muayenesine? Bide aşı kartım e nabızda var ama bütün aşılarda yapılmadı yazıyor? Ne yapmamı önerirsiniz ? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim
-
Herkese merhaba sağlık raporu için randevu alacam ama başvuru kategorisi bölümünden 'diversity' seçeneğini seçeceğiz değil mi 'immigrant' mı acaba diye aklımı kurcaladı sormak istedim. hangisi cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler