• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. texasrancher12
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

texasrancher12

@texasrancher12

9
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

texasrancher12 Takip etme Takip Et

texasrancher12 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Silinebilir

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      T
      texasrancher12
    • RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)

@SAVAS, içinde söyledi: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)

@thorax 2019 idi. şimdi 2 yıl oldu tekrar gideceğim.

Ne zaman giriş yapacaksınız umarım yine sorunsuz bir şekilde giriş yaparsınız tecrübelerinizi bekliyoruz

Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      T
      texasrancher12

@keops, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, bugün itibariyle 2 yıldır Türkiye deki işim nedeniyle Amerika dışındayım, nasip olursa 3 şubatta tekrar giriş yapmayı planlıyorum, jfk havaalanından. Bakalım girişte nasıl kaşılayacaklar 😊 İnşallah pandemi etkisi ile kolay bir giriş olur, tabi yanımda işim ile alakalı bir kaç evrak olacak ayrıca biletim tek yön,

Umarım sorunsuz bir giriş olur , biletimizin gidiş-dönüş yada tek yön olması fark ediyor mu , sınır polisinin bunu görme yetkisi var mı ? Eğer öyleyse ana sayfada uzun süre amerika dışında kalanlar için tek yön bilet almasını tavsiye edebiliriz.Bende 9 ay sonra giriş yapacağım ama gidiş-dönüş bilet aldım sorun olur mu

T
      texasrancher12

@keops, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

@fetihy teşekkür ederim 🙏

2 Şubatta yaşadığınız tecrübeleri merakla bekliyoruz , umarım bu tecrübeler olumlu olur

T
      texasrancher12

7 Ay aradan sonra JFK'den giriş yapacağım , umarım bir sorun çıkmaz sınırda görevli sorarsa neden olarak yüksek lisansı göstereceğim.Sizce sorun çıkma ihtimali var mı ?

T
      texasrancher12

@arnblt, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Biz de yarın 5 ay 15 gün sonra gireceğiz bakalım.

Daha önce 6 aydan fazla Amerika dışında kaldığınız olmuşmuydu olduysa memurların tutumları nasıl olmuştu , bir de hangi havalimanından giriş yapıyorsunuz ? Bu durumda olan arkadaşlarda bu tecrübelerden yararlanabilir 🙂

T
      texasrancher12

@SAVAS, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Arkadaşlar 1 yıl 3 ay oldu states dışında.. Green cardlıyım bu arada...Haftaya bilet alacağım.. Daha sorunsuz bir giriş için Washington dulles mi JFK mi önerirsiniz? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim..

Merhabalar , umarım sorunsuz olarak giriş yapabilmişsinizdir , hangi havalimanından giriş yaptınız ?

T
      texasrancher12

Bu aralar sanırsam giriş-çıkışlara pek takılmıyorlar sorun yaşayan biri duymadım hiç.1 seneyi geçirenleri bile sorguladıktan sonra içeri alıyorlar.

T
      texasrancher12

texasrancher12 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)

@SAVAS, içinde söyledi: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)

@thorax 2019 idi. şimdi 2 yıl oldu tekrar gideceğim.

Ne zaman giriş yapacaksınız umarım yine sorunsuz bir şekilde giriş yaparsınız tecrübelerinizi bekliyoruz

Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      T
      texasrancher12

@SAVAS, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Arkadaşlar 1 yıl 3 ay oldu states dışında.. Green cardlıyım bu arada...Haftaya bilet alacağım.. Daha sorunsuz bir giriş için Washington dulles mi JFK mi önerirsiniz? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim..

Merhabalar , umarım sorunsuz olarak giriş yapabilmişsinizdir , hangi havalimanından giriş yaptınız ?

T
      texasrancher12
    • RE: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.

@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.

u ilan üzerine geldim işe başladım çalıştım ve hala çalışıyorum. Herhangi bir problemde yaşamadım aksine çok iyi insanlar. İlan hala geçerli değil fakat başka bir yer açma planla

Merhabalar hocam , teşekkür ederim , çalışmayı çok isterim , başka yeri ne zaman açmayı planlıyorlar bende eğer uygun olursa ona göre seyehat planı yaparım.Kolay gelsin

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      T
      texasrancher12

Bu aralar sanırsam giriş-çıkışlara pek takılmıyorlar sorun yaşayan biri duymadım hiç.1 seneyi geçirenleri bile sorguladıktan sonra içeri alıyorlar.

T
      texasrancher12
    • RE: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.

Merhabalar bende green card ile nisanda Amerika'ya geliyorum , ilan hala geçerlimidir ? Teşekkürler

T
      texasrancher12
    • RE: Seattle-Washington İş İlanı

Merhaba ben ilgileniyorum , acaba telefon numaranızı özelden yazabilirmisiniz ?

T
      texasrancher12
    • RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@Merve-Vardarlı, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@redsat2000 Benim de 9.aya girecek artık haha. Bu yıl re-entry zor alınacak gibi duruyor 😞

Bu 9 aylık sürede Amerika'ya giriş-çıkış yaptınız mı ? Yoksa randevu zamanını mı bekliyorsunuz

T
      texasrancher12
    • RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@redsat2000 Merhabalar sanırsam 7.ayı tamamladınız , bir gelişme var mı ?

T
      texasrancher12

@arnblt, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Biz de yarın 5 ay 15 gün sonra gireceğiz bakalım.

Daha önce 6 aydan fazla Amerika dışında kaldığınız olmuşmuydu olduysa memurların tutumları nasıl olmuştu , bir de hangi havalimanından giriş yapıyorsunuz ? Bu durumda olan arkadaşlarda bu tecrübelerden yararlanabilir 🙂

T
      texasrancher12

Silinebilir

T
      texasrancher12