• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. free41
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

free41

@free41

2
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

free41 Takip etme Takip Et

free41 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhabalar. Foruma yeni katıldım. Öncelikle bu süreçte iyi haberler bekleyen herkesin işlerinin istedikleri gibi gitmesini umuyorum. Şöyle bir sorum olacak. K1 nişanlılık vizesi için dosyamız hazır. Mülakat randevusu için Ankara'dan mail bekliyoruz. Dosyamızın durumunu öğrenmek için ben ve nişanlım Ankara konsolosluğuna mail gönderdik. Onlardan gelen cevap şu şeklidedir;

Sevgili Başvuran,

Şu anda Türk vatandaşları ve Türkiye'de ikamet edenler için sınırlı sayıda K-1(nişanlı)vize işlemleriniyapıyoruz. K-1 randevu yuvalarını https://ais.usvisa-info.com/'dakullanımasunacağız. Adayların randevu durumu için bu web sitesini ziyaret etmeleri ve randevularını planlamaları gerekmektedir.

COVID-19 küresel salgınıile ilgili sağlık ve güvenlik kaygıları nedeniyle, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını vurguladığımız için randevular son derece sınırlıdır. Sunduğumuz hizmetlerle ilgili güncellemeler için web sitemizi(https://tr.usembassy.gov/visas/) yakından izlemenizi öneririz.

Lütfen https://ais.usvisa-info.com/üzerinden görüşme randevunuzu planlamaya çalışırken son kullanma tarihi hakkındaendişelenmeyin.

Randevunuzu planlamak için lütfen
      https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/2017/06/K1K2-Vize-Talimatlar-EN.pdf

K-1/K-2 VİzELER İçİn TALIMATLAR
      K-1/K-2 VİzELER İçİn TALIMATLAR Bu ofis, abd vatandaşı nişanlınız (e) tarafından sizin adınıza sunulan I-129F dilekçesini aldığımızı bildirmekten memnuniyet du.
      tr.usembassy.gov

Şimdi biz bu mail ile randevu tarihi alabilir miyiz? Ayrıca daha önce Ankara'dan mail alan arkadaşlardan ricam, onların aldıkları mail ile bu mailin aynı olup olmadığını söylerlerse çok sevinirim.
      Hepinize çok teşekkür ederim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      F
      free41

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Randevu oluşturmaya başlarken
      Konsolosluk bölümünden bir K (Nişanlısı / Eşi / Çocuk) vize randevusu alma veya kayıt olma talimatlarını içeren bir mektup / e-posta aldım kısmını seçerek başlarsam
      sizce ilerleyen süreçte bir sorun olur mu?

F
      free41

free41 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Doğum Belgesi

@Aycadan Merhaba, ben de sizinle ayni durumdayim. Ne gibi bir yol izlediginizi soyleyebilir misiniz?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      F
      free41

K1 vizesi ile ABD'ye giriş yapmak için seyahat sağlık sigortası yaptırmalımıyım? Eğer bu gerekliyse ne zaman ve nerede yaptırabilirim?

F
      free41

Merhabalar. K1 vizesiyle Amerikaya giriş yaptıktan sonra , ABD vatandaşı nişanlım ile evlenmek için gerekli belgeler nelerdir?

F
      free41

@Jossie Çok teşekkür ederim

F
      free41

Merhabalar. Ben de K1 vizemi aldım. Fakat sarı zarfın üstünde küçük bir iki tane yırtık var. Konsolosluğa mail gönderdim. Gelen cevapta zarfı onlara geri gönderebileceğimi söylüyorlar. Zarfı geri gönderirken nasıl bir yol izlemeliyim? Direkt olarak zarfı Konsolosluk adresine göndermeli miyim? Ptt kargo ücretini ben mi ödemeliyim? Ya da yapmam gereken herhangi bir işlem var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

F
      free41

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olacak.
      1- Nişanlım daha önceden devlet yardımından faydalanıyordu. Trump'ın yasalarından dolayı bu vizeyi etkiler mi?
      2- Ben Ankara'ya giderken nişanlım hangi belgelerin orjinallerini göndermeli? Hangi belgeleri taratıp göndermesi yeterli olur?
      3- Hastane randevusunda ödemeyi dolar olarak mı yoksa tl olarak mı yapmalıyım?
      4- Bankaya biraz borcum var. Ayrıca şu anda çalışmıyorum. Bankada param olmalı mı?
      Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

F
      free41

@b1whsj58 Çok teşekkür ederim

F
      free41

Merhaba arkadaşlar. 2 sorum olacak. DS 160 formunu doldururken adreste state/province yazan kısma yaşadığım ili yazdım. Bazı arkadaşlar buranın boş bırakılması gerektiğini söylüyorlar. Sizce bu sorun olur mu? İkinci olarakta hiçbir aşı kaydıma ulaşamıyorum. Sizce doktor randevusu artı aşılar toplam kaç paraya malolacak? Teşekkür ederim.

F
      free41

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Randevu oluşturmaya başlarken
      Konsolosluk bölümünden bir K (Nişanlısı / Eşi / Çocuk) vize randevusu alma veya kayıt olma talimatlarını içeren bir mektup / e-posta aldım kısmını seçerek başlarsam
      sizce ilerleyen süreçte bir sorun olur mu?

F
      free41

Merhabalar. Foruma yeni katıldım. Öncelikle bu süreçte iyi haberler bekleyen herkesin işlerinin istedikleri gibi gitmesini umuyorum. Şöyle bir sorum olacak. K1 nişanlılık vizesi için dosyamız hazır. Mülakat randevusu için Ankara'dan mail bekliyoruz. Dosyamızın durumunu öğrenmek için ben ve nişanlım Ankara konsolosluğuna mail gönderdik. Onlardan gelen cevap şu şeklidedir;

Sevgili Başvuran,

Şu anda Türk vatandaşları ve Türkiye'de ikamet edenler için sınırlı sayıda K-1(nişanlı)vize işlemleriniyapıyoruz. K-1 randevu yuvalarını https://ais.usvisa-info.com/'dakullanımasunacağız. Adayların randevu durumu için bu web sitesini ziyaret etmeleri ve randevularını planlamaları gerekmektedir.

COVID-19 küresel salgınıile ilgili sağlık ve güvenlik kaygıları nedeniyle, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını vurguladığımız için randevular son derece sınırlıdır. Sunduğumuz hizmetlerle ilgili güncellemeler için web sitemizi(https://tr.usembassy.gov/visas/) yakından izlemenizi öneririz.

Lütfen https://ais.usvisa-info.com/üzerinden görüşme randevunuzu planlamaya çalışırken son kullanma tarihi hakkındaendişelenmeyin.

Randevunuzu planlamak için lütfen
      https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/2017/06/K1K2-Vize-Talimatlar-EN.pdf

K-1/K-2 VİzELER İçİn TALIMATLAR
      K-1/K-2 VİzELER İçİn TALIMATLAR Bu ofis, abd vatandaşı nişanlınız (e) tarafından sizin adınıza sunulan I-129F dilekçesini aldığımızı bildirmekten memnuniyet du.
      tr.usembassy.gov

Şimdi biz bu mail ile randevu tarihi alabilir miyiz? Ayrıca daha önce Ankara'dan mail alan arkadaşlardan ricam, onların aldıkları mail ile bu mailin aynı olup olmadığını söylerlerse çok sevinirim.
      Hepinize çok teşekkür ederim.

F
      free41