• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. World of the ROCK
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

World of the ROCK

@World of the ROCK

1
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

World of the ROCK Takip etme Takip Et

World of the ROCK tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Benim de durumum yanı arkadaşlar eşim vietnam asıllı ben çifte vatandaşım 1.5 yıldır türkiyedeyim eşimin işlemlerini bitmesini bekliyoruz biz kasım 27 2019 de başladık haziran 20 -2020 de USCIS onayladı temmuz 15 Ceac kayıt tarihi Ağustos 11 2020 de de DQ Onay tarihi aldık 5 aydır mülakat tarihi bekliyoruz sizce bu interview tarihi bukadar uzun olması sadece pandemi ile mi alakalı yoksa başka bir durumda varmı ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim .

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      World of the ROCK
      World of the ROCK

World of the ROCK tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Benim de durumum yanı arkadaşlar eşim vietnam asıllı ben çifte vatandaşım 1.5 yıldır türkiyedeyim eşimin işlemlerini bitmesini bekliyoruz biz kasım 27 2019 de başladık haziran 20 -2020 de USCIS onayladı temmuz 15 Ceac kayıt tarihi Ağustos 11 2020 de de DQ Onay tarihi aldık 5 aydır mülakat tarihi bekliyoruz sizce bu interview tarihi bukadar uzun olması sadece pandemi ile mi alakalı yoksa başka bir durumda varmı ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim .

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      World of the ROCK
      World of the ROCK