• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ensdrsn
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ensdrsn

@ensdrsn

0
    İtibar
    101
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ensdrsn Takip etme Takip Et

ensdrsn tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )

Merhaba,

12 nisanda görüşmem oldu, sonrasında DS-5535 formu ve mail ile benzer bilgileri iki kere gönderdim. 25 nisandan beri bir güncelleme gelmemişti, bugün baktığımda durum aşağıdaki gibi güncellenmiş. Herhangi bir mail almadım.
      Bu durum, AP işleminin konsoloslukta değil de orada yapıldığını mı gösterir? Forumda incelediğim kadarıyla detaylı bir bilgi göremedim. Ne beklemeliyim, konsoloslukla eksik belge konusunu kesinleştirmek iletişime geçmem gerekir mi? Bilgi verebilir misiniz?

Case Number: 2019EU14***
      Case Status: Processing Pending
      Website Updated: 6 May 2019
      Special Notes: Update email was sent to the principal applicant on 12 April 2019.
      Processing Pending

Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.

As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.

Note: If the status of the principal applicant is “pending”, derivatives must need to wait for the principal applicant.

@crazycells

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      ensdrsn
    • RE: [Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )

Merhabalar,
      Bugün sabah mülakata gittim süreç normal ilerledi. Mülakat esnasında standart sorulardan sonra DS260 hariç herhangi bir belgede belirtmiş olmamama rağmen konsolos Aselsan'da mı çalışıyorsunuz dedi evet dedim, gittiğinizde de aynı işi mi yapmayı düşünüyorsunuz dedi, mesleğimi kastettiğini düşünerek evet dedim. Daha sonra idari sürece kaldığımı söyledi.
      Forumda okuduğum kadarıyla devlet çalışanlarına böyle bir durum olduğunu gördüm, savunma sanayi çalışanlarına da bu şekilde bir değerlendirme yapılıyor olabilir mi? Daha önce iki kere turistik vizem reddedilmişti, Amerika'da yaşayan 2 abim var, bu sebeple vizemin reddedildiğini düşünüyordum, şimdi AP'ye kalmamın bununla bir ilgisi olabilir mi?
      Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
      @crazycells

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      ensdrsn