• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dcizmirli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dcizmirli

@dcizmirli

1
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum DC

dcizmirli Takip etme Takip Et

dcizmirli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: F1 Öğrenci Vizesi ile Askerlik Tecili

Herkese Merhaba, Washington, Virginia ve Maryland bolgelerinde bulunan kisiler [email protected] mail adresine yukseklisans veya lisans yaptiklarini belirterek mail atabilirler. Elcilik kendilerine gerekli olan islemleri ve belgeleri gonderecek. Dedigim gibi ilk gondereceginiz mailde muhakkak belirtmeniz lazim yukseklisans veya lisans yaptiginizi cunku size ona gore doldurmaniz gereken evraklari gonderiyorlar. Elciliklere gitmenize gerek yok. Tum islemler mail ve posta yoluyla hallediliyor. Ayrica bir ucret odemeniz gerekmiyor.

Askerlik İşlemleri içinde yayımlandı
      D
      dcizmirli

dcizmirli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Herkese merhaba,

Kasım ayında başvuru yapmayı planlıyorum ve danışmak istediğim birkaç konu var. Daha önce benzer sorular sorulmuş olabilir; yine de birkaç konuda emin olmak istiyorum.

1- Employment kısmında: Bir yildan az kısa süreli bir şirket açmıştım. Bu süreçte başka bir işte tam zamanlı çalışıyordum ve şirket üzerinden herhangi bir gelir elde edemedigim icin kapattım. Bu şirketi yazmam gerekiyor mu?

2- Have you EVER served in, been a member of, assisted (helped), or participated in any military or police unit? AND Have you EVER received any weapons training, paramilitary training, or other military-type training?
      Bedelli Dovizle askerlik yaptım ve silah eğitimi almadım sadece online video izleyerek tamamladim. Bu IKI soruya nasıl cevap vermeliyim?

3-Have you EVER been arrested, cited, detained, or confined by any law enforcement officer, military official (in the U.S. or elsewhere), or immigration official for any reason, or been charged with a crime or offense, or notified that you were being investigated for a crime?
      Trafik hiz cezası gibi durumlarda bile "No" dememiz gerektiğini duydum, bu konuda emin olmak istiyorum.

4- Birkac yerde boyle bir belgeyi duydum Çok Dilli Doğum Kayıt Örneği (Formül A) Sorgulama. Bu belgeyi cevirmeden yukleme yapabilir miyiz? yoksa normal nufus kayit ornegi belgesi alip tercume ettirmek veya elcilikten belge almak mi daha iyi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      D
      dcizmirli
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Herkese merhaba, formlari hazirlayip 29 Martta USCIS Chicagoya gonderdim ve 30 Mart`ta evraklar teslim alindi. Fakat o gunden beri bana ulasan bir mesaj veya mail olmadi notice letter veya case number ile ilgili. 42 gun oldu ve beklemeye devam ediyorum. Bir bilgisi olan veya yapmam gereken bir islem var mi bunun icin? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkur ediyorum.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      D
      dcizmirli
    • RE: F1 Öğrenci Vizesi ile Askerlik Tecili

Herkese Merhaba, Washington, Virginia ve Maryland bolgelerinde bulunan kisiler [email protected] mail adresine yukseklisans veya lisans yaptiklarini belirterek mail atabilirler. Elcilik kendilerine gerekli olan islemleri ve belgeleri gonderecek. Dedigim gibi ilk gondereceginiz mailde muhakkak belirtmeniz lazim yukseklisans veya lisans yaptiginizi cunku size ona gore doldurmaniz gereken evraklari gonderiyorlar. Elciliklere gitmenize gerek yok. Tum islemler mail ve posta yoluyla hallediliyor. Ayrica bir ucret odemeniz gerekmiyor.

Askerlik İşlemleri içinde yayımlandı
      D
      dcizmirli

Merhaba, Mart ayinda Green Carda basvurmayi planliyoruz. Fakat doldurulmasi gereken bazi formda expires tarihi gecmis olarak gozukuyor. Bu formlarin yenilenmesi ne zaman oluyor? veya su anda sitede yer alan suresi gecmis olan formlar ile doldurup gondersek sorun olur mu? Simdiden cok tesekkur ederim.

D
      dcizmirli

Herkese merhaba,

J1 vizesi ile geldiğim Amerika`da evlendim fakat Turkiyeye donmem gerekti. Tekrar Amerikaya gidebilmek icin master programına başvurdum ve kabul aldım. F1 vizesine başvuru gerçekleştirdim ve vizemi aldım. Aralık'a gitmeyi planlıyorum. Sizlere sormak istediğim konu bazi yerlerde raslatidim bir bilginin doğru olup olmadigidir. Bazi sitelerde F1 ile gelenler 3 ay beklemesi gerektiği yazıyor green carda başvurmaları icin. Bu bilgi beni kapsıyor mu? Hemen Aralikta geldigim zaman başvurumu gerçekleştirebilir miyim? Desteklerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum. Şimdiden sizlere çok teşekkür ederim 🙂

D
      dcizmirli