• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ali Ekmekçi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ali Ekmekçi

@Ali Ekmekçi

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ali Ekmekçi Takip etme Takip Et

Ali Ekmekçi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında

Herkese iyi forumlar dilerim. Yaklaşık 2 yıl sonra Community Collage için Amerikaya gitmek gibi bir planım var. Uzun zamandır böyle bir olayı planlıyordum fakat maddi imkansızlıklar bu durumu zorlaştırıyor. İstediğim okul eğitim, yaşam vs. Standartlar için 25k$ gibi bir parayı banka ekstresi olarak göstermemi istiyor bu sorun değil. Türkiyeden ben max 15k$ ile çıkabilirim oda ilk aylarda okul ücretleri vs. İle bitecek bundan dolayı çalışmam gerekicek. Kampüs içi max 20 saat tatil günleri ise 40 saat çalışma zamanım var fakat her saat 10 $ kazansam bile 2.yıl için maalesef para biriktiremeyeceğim. Bundan dolayı kampüs dışındada iş yapmak zorundayım. Aklımda fotoğrafçılık vs. Yapmak var. Yoldan geçen insanlara sorup fotoğrafları dijital olarak vermek kaydıyla satmayı düşündüm. Yani kısaca F1 vizesi ile ilk yıl nasıl para kazanabilirim ?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      Ali Ekmekçi
      Ali Ekmekçi

Ali Ekmekçi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında

Herkese iyi forumlar dilerim. Yaklaşık 2 yıl sonra Community Collage için Amerikaya gitmek gibi bir planım var. Uzun zamandır böyle bir olayı planlıyordum fakat maddi imkansızlıklar bu durumu zorlaştırıyor. İstediğim okul eğitim, yaşam vs. Standartlar için 25k$ gibi bir parayı banka ekstresi olarak göstermemi istiyor bu sorun değil. Türkiyeden ben max 15k$ ile çıkabilirim oda ilk aylarda okul ücretleri vs. İle bitecek bundan dolayı çalışmam gerekicek. Kampüs içi max 20 saat tatil günleri ise 40 saat çalışma zamanım var fakat her saat 10 $ kazansam bile 2.yıl için maalesef para biriktiremeyeceğim. Bundan dolayı kampüs dışındada iş yapmak zorundayım. Aklımda fotoğrafçılık vs. Yapmak var. Yoldan geçen insanlara sorup fotoğrafları dijital olarak vermek kaydıyla satmayı düşündüm. Yani kısaca F1 vizesi ile ilk yıl nasıl para kazanabilirim ?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      Ali Ekmekçi
      Ali Ekmekçi