• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bellflower
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bellflower

@bellflower

0
    İtibar
    197
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bellflower Takip etme Takip Et

bellflower tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Herkese merhaba,
      Annem US Citizen ve ben 21 yaşın üzerindeyim, evliyim, geçen yıl I-130 formunu gönderdik, ve case nr aldık. Akabinde ilgili numarayı USCIS'ten kontrol ettiğimde 1 yıldır aşağıdaki mesajı görüyorum, bu sırada göçmenlik avukatları ile görüştüm bekleme süresinin çok uzun olabileceğini söylediler, Visa Bullettin Feb-2006 görünüyor bu tarih bizim ülkemiz için de geçerli midir bilemiyorum, 11 yıl gerçekten family union için çok uzun bir süre, bir kaç kişiden daha kısa sürede Green Card aldıklarını duydum aynı kategori için. F3 kategorisi için ülkemizin bekleme süreleri konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

"On May 5, 2017, we received your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number XXXXXXX and sent you the receipt notice that describes how we will process your case. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your receipt notice by June 4, 2017, please call the USCIS Contact Center at 1-800-375-5283. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address."

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      B
      bellflower