@Reverie sgkdan raporu çektiklerini düşünüyorum çalıştığım şirkete 2014 yılında girdim 2024 yılında iş verenim 10 yılı doldurduğum için kıdem tazminatımı ödemek için giriş çıkış yaptı tazminatımı verdi aynı iş yerine tekrar girişim oldu şayet sgk bakıyor olsalardı işe başlangıcım 2024 olarak görürdü bende ds260 bbunu belirtmedim işe giriş tarihimi 2014 dedim ve devam ediyorum dedim
Gelelim sizin sorunuza daha önce çalıştığınızı söylediğiniz şirkette uzun süredir çalışıyorsanız bu kesinlikle artıdır vize mülakatı sırasında
Kendi işinizi kurarken yatırmış olduğunuz sermaye yüksek ise ve işletmenizde çalışan sayınız da yüksekse buda olumdu değerlendirileceğini düşünüyorum.
Şöyle bir profil oluştura bilirsiniz: Daha önce yurt dışı deneyiminiz var ise ..... yıldır ..... pozisyonunda çalıştığım şirketten kendi işimi kurmak için ayırdım şirketimi kurdum eski şirketimle yurt dışında bir çok organizasyonlara katıldım kendi şirketimde pazar oluşturmak adına amerikayada alanımda iş seyahatleri yapmak istiyorum diyebilrisniz
İşinizin kolunu bilmiyorum ama davet mektubu almak çok kolay alanınıza uygun amerikada iş yapan firmalara mail atarak ben sizin ürünlerinizden almak istiyorum fabrikanızı yerinde görmek istiyorum derseniz size davet mektubu atacaklarını düşünüyorum