DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Demir-Ünlüsoy vize yenileme de sadece istenen belgeleri yollayin.

Ekstra belgeler gecikme yaratir.
    Hatta bu konuyla alakali Instagram storysi bile yapmislardi 😂

• Merhaba arkadaşlar , benim 2 ay sonrası için turistik vize randevum var . Randevuyu aylar öncesinde almıştım . Ds160 formunu da o anki bilgilerle doldurdum. Kendim bir doktorum , şu an hala geçerli 5 yıllık bir Schengen vizem var. Avrupa’ya sık giriş çıkışlarım var. Hatta randevu tarihinden önce Almanya’ya bir kez daha gidip geleceğim . Öncesinde de yaklaşık 7-8 Schengen ve bir İngiltere vizem var . Ama sorun şu ki kamudaki işimden istifa ettim , Almanya’ya yerleşme aşamasındayım. Şu an işsiz görünüyorum .Sizce vize randevumu iptal etmeli miyim , yoksa yine de şansımı deneyeyim mi ?

• @charon hepsi avrupa ülkesiydi zaten. Bence greencard kazandığım için biraz tereddüt etti. Ben turist vizemi greencard sonuçları açıklandıktan sonra aldım

• @mdeniz23 Tam tarihini hatırlamıyorum ama buradan paylaşmıştım. Geçmiş yorumları okursanız tarihe ulaşabilirsiniz. Ben de sizin gibi sürekli girip kontrol ettim. 5 kere tarih değiştirdim, 1 ay 1 ay öne çekiyordum. Sonra birden açıldı, birden doldu. Sizin benim gibi birçok kişi inceliyor, açıldığı gibi doluyor.

• ⭐⭐

@Hope-Breaker green card Kazanilmasi vizeyi etkileyen birsey degil.
    Ds260 doldurursaniz o ayri.

• (not: hesabın sahibinin sevgilisiyim) : Merhabalar, b1/b2 vizesine başvuru yapmak istiyorum en kisa sürede. ve diyelimki aralığa öne çektim fakat Pasaportumun geçerlilik tarihi Şubat 2025'tir. Okuduğum bazi bilgilerde konsolosugun " Amerika'ya giris yaptığınız tarihten itibaren 6 ay geçerli pasaport" istedikleri yaziyordu. Ben şuan bu pasaportumla başvuru yapsam sorun yaşar miyim?

• Merhabalar vize randevu değiştirme sınırı var mı ? bana 4 dediler ankara için aslı var mı ben ekim 2025 kadar çektim dün eylül 2025 gördüm son hakkım kaldığı için marttan öncesine kadar boşluk arıyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici Merhaba, sınırsız sorgulama yapabilirsiniz ancak 20 kere değişiklik yapabilirsiniz.

• @thetolga Merhaba, sorunuzun cevabı konsolosluk sitesinde mevcut. size ekran görüntüsü ekliyorum 1. madde de sorunuzun cevabınız bulunuyor.

8effb2bd-c31e-4767-8024-2a5e8450c4d3-image.png

• @dubliner Merhaba, randevunuza yakın DS160'ınızı son güncel seyahat ve çalışma bilgileri ile güncelleyerek ais hesabından 1 kereye mahsus değiştirebilme hakkınızı kullanarak güncelleyin.
    Mülakatta çalışma durumunuz sorulursa dürüst bir şekilde Almanya'ya göç edeceğinizi prosedürleri beklediğinizi ve istifa ettiğinizi belirtin. Bu göç öncesi ABD'ye turistik gezi yapmayı planladığınızı anlatın. Sizin profilin onay alma ihtimali çok yüksek.

• @mesut1905 Bana da vizeyi alabileceğim söylendi o yüzden arada kaldım . Red alırsam diye . Teşekkür ederim cevabınız için .

• Merhaba, 19 Eylülde çıkış yaptım. i-94 de halen çıkışım görünmüyor. Genelde aynı gün görünüyordu,.hatta hemen görünürdü.

• @charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Demir-Ünlüsoy vize yenileme de sadece istenen belgeleri yollayin.

Ekstra belgeler gecikme yaratir.
    Hatta bu konuyla alakali Instagram storysi bile yapmislardi 😂

Teşekkürler, mantıklı da. ekstra belge olarak Ptt kargo talimatları mecburen ekstra olucak çünkü istenilen belgelerde yazılmamış olsa da PTT talimat sayfasının altında bu belgeyi başvuru dosyanıza ekleyin diye yazmış.

• merhabalar, birkaç ay önce turist vizesi için randevu almıştım. gidiş tarihi olarak randevu tarihihinden birkaç ay sonrasını yazmıştım ds160 formuna. ancak bir gün şans eseri işe giderken ekimde boş slot gördüm ve ocak ayında miamiye gitmeyi planlıyorum. Randevuya girmeden önce DS-160 güncellemem gerekecek galiba. Acaba nasıl güncelleyebilirim?
    Ayrıca vize için fotoğraf çektireceğim. Bu çektirdiğim fotoğrafı dijital olarak alıp DS160 ve greencard başvurusu için de kullanabilir miyim?

• Selam arkadaşlar… geçen yıl reddim var( oğlumla beraber randevuya katılmıştık .. ( yanlış anlaşılma üzerine vizeyi son anda kaçırdım)2 ay sonra yine randevum var , bu kez oğlum ve annemle beraber başvuru yaptık , annem 73 yaşında ,emekli ..eşim başvuru yapmadı kendimize ait şirket var bende çalışanım … profil nasıl sizce bu kez alabilirmiyim?yada onay almamda eklemek istedikleriniz varsa sevinirim..

• merhaba

bugün eşim vize görüşmesine girdi. sonuç vize onaylandı.

nereye gideceksin kiminle gideceksin demiş. Benim daha önce vizem vardı. Newyork' a eşimle gideceğiz. onun vizesi var demiş. cocuk var mı demiş var. O gelecek mi? Hayır demiş. Eşiniz evraklarını getirdiniz mi demiş? o da hayır getirmek gerektiğini bilmiyordum demiş. Pasaporta Bakmış. Vİze onaylandı demiş.

Profil : 45 yaşında, 20 yıldır çalışıyor. Çok fazla yurt dışı çıkışı var. Aktif schengen' i de var. 1 yıllık.

Çıkışta bir aile ile sohbet ettik.
    Yeşil pasaportlular. Baba da daha önce vize varmış. cocuklarının biri14 yaşından küçük olduğu için posta ile almışlar.
    diğer çocuk 17 yaşında ve anne görüşmeye girmişler. Eşimle aynı sorular. ekstra akrabanız var mı demiş, var demişler. Red almışlar.

• @arkinist, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

merhaba

bugün eşim vize görüşmesine girdi. sonuç vize onaylandı.

nereye gideceksin kiminle gideceksin demiş. Benim daha önce vizem vardı. Newyork' a eşimle gideceğiz. onun vizesi var demiş. cocuk var mı demiş var. O gelecek mi? Hayır demiş. Eşiniz evraklarını getirdiniz mi demiş? o da hayır getirmek gerektiğini bilmiyordum demiş. Pasaporta Bakmış. Vİze onaylandı demiş.

Profil : 45 yaşında, 20 yıldır çalışıyor. Çok fazla yurt dışı çıkışı var. Aktif schengen' i de var. 1 yıllık.

Çıkışta bir aile ile sohbet ettik.
    Yeşil pasaportlular. Baba da daha önce vize varmış. cocuklarının biri14 yaşından küçük olduğu için posta ile almışlar.
    diğer çocuk 17 yaşında ve anne görüşmeye girmişler. Eşimle aynı sorular. ekstra akrabanız var mı demiş, var demişler. Red almışlar.

Ekstre akraba nedemek? Amerikada yasayan akrabami ? Yoksa seyahate eslik edecek akrabami? Yoksa baska bir durum mu anlamadim.

• @arkinist vizeniz hayırlı olsun. benim profil şu schengen vizem var ama bu sene sonunda süresi bitiyor bitmeden 2024temmuz'da italya fransa ispanya turum oldu 1 haftalık tatile gitmiştim çocuğum yok 30 yaşındayım 10 yıldır çalışıyorum türkiyenin ilk 100'de bulunan bir şirkette finans müdür pozisyonunda çalışıyorum eşimde 4 yıldır aynı şirkette şuan kendisi şube müdür posiyonun'da pirimlerin durumuna göre minimum hane geliri 70k kimi aylar +100k mevduat olarak bankalarda finanscı olduğum için bir çok emtia ve hareketler mevcut + 1 taşınmaz (güncel değeri 4m) +1 motosikletim günce değeri 1.3m) var çocuğum yok sizce vize alma olasılığımız nedir.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici

Göçmen olmayan vize kategorisindeki vize görüşmesi esnasında hali hazırda yaşadığınız ülke (Türkiye) ile olan organik ve inorganik bağlarınızın kuvveti, seyahatinizi gerçekleştirdikten sonra ülkeye döneceğinize dair konsolosu ikna edecek beyanlarınız (meslek, çalışma durumu, son çalıştığınız iş yerindeki çalışma süreniz vb), DS160'da beyan ettiğiniz seyahat takvimi ile mülakat esnasındaki beyanlarınızın birbiri ile örtüşmesi, son 5 yıl seyahatleriniz doğrultusunda geçmiş vizeleriniz göz önüne alınıyor. Cruise ile gittiğiniz tatil için aldığınız Schengen'e ilave olarak vize mülakatınız öncesi İngiltere vizesi almanız ve seyahati gerçekleştirmeniz pasaportunuzu (profilinizi) ekstra güçlendirecektir. Gerisi görüşme esnasında konsolosun takdiri...

Konsolos yazdığınız mal varlığınız veya güncel değerini veya birikmiş kazancınızı sorgulamayacak, mal varlığınız veya maddi birikiminiz göçmen vize türlerindeki mülakatlar kapsamında sorgulanıyor.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici elcilik Maddi durumunuzla ilgilenmez.

• Referenced by  ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

• 19
  • 47
  • 5
  • 1006
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79

46.7k
Users

4.6k
Topics

458.0k

| | | |