@dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
-
@graombze eşimin yanında çalışan çaycı bayan kızı amerikada doğum yapmıştı orada çocuğa bakmaya gideceğim demişti hiç yurt dışı deneyimi yoktu anne babaya kolay vize vereceklerini düşünüyorum...
Ben bu sene gemi turu satın aldım italya başlangıçlı fransa ve ispanya'ya gittim eşimdi önümüzdeki sene için'de Norveç Fiyortları satın alacağım vize görüşmesine girmeden önce'de vize görüşmesinde'de miamide yada los angeles başlangıçlı gemi turu satın alacağım diyerek hazılığımı yapacağım
-
@Hope-Breaker green card Kazanilmasi vizeyi etkileyen birsey degil.
Ds260 doldurursaniz o ayri. -
-
@alikaya35 merhaba talimat maili geldi mi sizlere?
-
Merhabalar arkadaşlar,
6.10.2024’de vize görüşmem var ve şu an farkettim eşimin ds160 formunu doldururken askerlik sorusuna hayır demiştim, kendim için de askerlik sorusuna hayır demişim ama askerliğimi 10 yıl önce tamamladım. Tekrar ds160 formu doldurup konsolosluğa gittiğimde yeni ds160 formunu vermem iyi olur değil mi? Eşim de bu arada askerlikten muaf olduğu için muaflık ile ilgili bir seçim kriteri bulunmuyordu.
-
Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.
-
@aysenalkan evet siz ve eşiniz beraber vize gorusmesine gireceksiniz, sizlere ayrı ayrı soru soracaklardir. Olası sorulara hazırlıklı olmakta fayda var. Sorulara kısa ve net biçimde (ucu kapalı cevaplar) vermeniz tavsiye ederim. Gerekli olduğunda biraz daha açıklayıcı olabilirsiniz sonucra onca emek ve zaman 1 dakikalık görüşmeye bağlı bol şans.
-
@utkuakaevren 25bin kere gittim. les bir yer.
-
Daha önce mart ayında Türkiyede B1/B2 vizesine başvurdum ve vize reddi aldım. Aralık ayı sonu Ocak ayı başı gibi kanada torontoya gitmeyi planlıyorum. Kanada'da turist olarak bulunurken Amerika vizesi alan var mı?
Süreç nasıl ilerliyor, yine 10 senelik mi veriliyor? Vizeyi 1 hafta içerisinde alabilir miyim?
-
@Meriç-Buğra-Beyoğlu hocam deneyin tabi sizin kararınız.
biz bilemeyiz, vize memurunun takdiri tamamen.
x ülkesinden red alip y ülkesinden onay alanlar çok var. -
merhaba ben de J1 Intern vizesiyle yeni Amerika'dan döndüm ve pasaportumda 2 yıl kuralı var, ama turist vizesine başvurmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi?
-
Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
-
Merhaba, ben Amerika vatandaşı olarak annem ve babamın turist vizesi görüşmesi için davetiye yazacağım ancak herhangi bir kesinleşmiş geliş tarihi yok. Vize başvuru formunu doldururken bir tarih belirtmiştik ama vize randevusu o tarihten sonrasına verildiği için o da geçerliliğini kaybetti teknik olarak. Sorum şu, davetiye mektubunda bir tarih belirtmem gerekiyor mu illaki? Ve ayrıca annem ve babam için ayrı ayrı mı davetiye yazmalıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim! -
-
@serensan
I-129 onaylandıysa,https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/emergency-requests/
sayfasında açıklandığı şekilde başvuru yaparsanız, en yakın boşluğa verebiliyorlar.
-
@marinesubby merhabalar alabildinizmi çocuk için vizeyi
-
merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama uyarı beni endişelendirdi
-
@ahmetselim02
Merhaba bu islemi yaptiniz mi?
Sonuclari nasil oldu? -
(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ahsenaydgdu Ahsencim senin görüştüğün sarışınla görüşmüş anladığım kadarıyla
-
@LordBolton pasaportum boştu, bir de california da kaç gün kalcaksın dedi 2 3 gün dedim ikna olmadı galiba.
bide yeşil pasaport sordu o da yoktu. -
@NiTianErXing memur olup sen alamadıysan bir sürü avrupa ülkesi gezmişsin ben de memurum ama reddim var hiç ümidim yok ikinciye almak daha zor diyorlar.
benim bir de sadece gürcistan var. -
@dytmelek pembe pasaporta nasil vize basacaklar yahu?
O belge sadece ulkeye Geri donmeye yariyor diye biliyorum -
@lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing memur olup sen alamadıysan bir sürü avrupa ülkesi gezmişsin ben de memurum ama reddim var hiç ümidim yok ikinciye almak daha zor diyorlar.
benim bir de sadece gürcistan var.Ne iş yaptığımı bile sormadan ret verdi bana, tamam DS-160'da belirttim ama ne bileyim teyit etme ihtiyacı bile duymadı.. ikinci reddim, bir sürü Avrupa girişim de var ama yarın üçüncü başvuruyu yapıyorum. Alana kadar kesinlikle geri adım atmayacağım.
-
@NiTianErXing ha sorunu anladım çünkü daha önce red yemişsiniz özellikle de daha önce hangi kod ile red yediğiniz çok önemli oluyor sizin kadar hızlı red yiyen biri daha vardı forumda 5 başvuru yapmıştı sanırım ilk başvurusunu sözde bir danışmana yaptırmış formu sadece pasaportunu alarak hiç bir şey sormadan kendi kendine doldurmuştu oda sizin gibi çok hızlı red almıştı
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing ha sorunu anladım çünkü daha önce red yemişsiniz özellikle de daha önce hangi kod ile red yediğiniz çok önemli oluyor sizin kadar hızlı red yiyen biri daha vardı forumda 5 başvuru yapmıştı sanırım ilk başvurusunu sözde bir danışmana yaptırmış formu sadece pasaportunu alarak hiç bir şey sormadan kendi kendine doldurmuştu oda sizin gibi çok hızlı red almıştı
Ben bayağı araştırıp doldurmuştum aslında formu ama yine de hiçbir şey sormaması insanın hoşuna gitmiyor. Nusret bile 9 ret aldıysa, hala yolumuz var demektir :d
Bu arada günün anlam ve önemine binaen atasözü benden gelsin;
Kardeşim kitapta yazıyor kitapta. Küt saçlıdan, top sakallıdan ve Nick'den uzak durun. Ama sarışından kaçın diyor kaçın. -
@NiTianErXing o zaman daha önce ki reddiniz de sizi güvenilmez bulmuş olabilir o ara görüştüğünüz memur şuan görüştüğünüz memurda ona istinaden hemen red vermiş olabilir geçmiş gorusmenizde sizi guvenilmez bulmasına neden olacak bir şey oldu mu hatirliyor musunuz
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing o zaman daha önce ki reddiniz de sizi güvenilmez bulmuş olabilir o ara görüştüğünüz memur şuan görüştüğünüz memurda ona istinaden hemen red vermiş olabilir geçmiş gorusmenizde sizi guvenilmez bulmasına neden olacak bir şey oldu mu hatirliyor musunuz
Açıkçası çok hatırlamıyorum, formu da danışman doldurmuştu ne yazdı hiçbir şey bilmiyorum. Ankara'da girmiştim o görüşmeye birde, siyahi arkadaşla mülakat yapmıştık o ret vermişti.
-
@NiTianErXing muhtemelen o gün forumda yazılan şeylerle görüşmede söyledikleriniz birbirini tutmadı aslında size verilen kağıtta kod yazıyor eğer ona ulaşabilirseniz emin olabiliriz
-
@NiTianErXing muhtemelen o gün forumda yazılan şeylerle görüşmede söyledikleriniz birbirini tutmadı aslında size verilen kağıtta kod yazıyor eğer ona ulaşabilirseniz emin olabiliriz
1 yıla yakın oluyor, imkanı yok maalesef onun. Bugünkü görüşmemde sorsa anlatmayı planlıyordum aslında, danışman şirketle çalıştığımı vs. aktaracaktım ama işte 2 sorudan sonra ret verince..
-
@NiTianErXing sizi üzmek istemem ama https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/sahtecilikle-mucadele-departmani/ burada yazılan bilgilere göre maalesef açıklama yapmanız bir şeyi değiştirmez ki açıklama yapabileceğiniz bir ortamda bulunmuyor maalesef ama elçiliği yazacağınız bir açıklama maili önerebilirim siz bence bu konuyu forumda ki Muslu hukuk bölümüne yazın detaylıca o ne yapmanız gerektiğini size söyleyecektir
-
@denizci10 Orçun bey, buradaki tüm mesajlarınizi okudum insanlara yardım etmeniz takdire şayan, profesyonel olarak hizmet vermeye başlamanız da ayrıca güzel, bir şey merak ediyorum lütfen yanlış anlama telegram grubunda gördüm mesajınızı ama sonra kayboldunuz,engellediler mi çok merak ettim? Bu arada vereceğiniz profesyonel hizmette randevuları erkene alma konusunda size yardımcı olabilirim.
-
@NiTianErXing sizi üzmek istemem ama https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/sahtecilikle-mucadele-departmani/ burada yazılan bilgilere göre maalesef açıklama yapmanız bir şeyi değiştirmez ki açıklama yapabileceğiniz bir ortamda bulunmuyor maalesef ama elçiliği yazacağınız bir açıklama maili önerebilirim siz bence bu konuyu forumda ki Muslu hukuk bölümüne yazın detaylıca o ne yapmanız gerektiğini size söyleyecektir
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Gerçekten dediğiniz gibi bir durum olabilir. Bu başvurumda Orçun üstatla çalışmaya karar verdim zaten, ona da sorarım artık
-
@ahsenaydgdu , @dytmelek , @Muammer-Özkan ve diğer vizesini alan varsa hepinize hayırlı olsun. Biz DV2022 kazananları olarak maalesef çoğumuz mülakat alamadık. Turist de olsa en azından gidebilecek olanları görmek sevindirici. Hem güzel bir tatil hem de iyi bir tecrübe olması dileğiyle hepinizin yolu açık olsun.
-
@dytmelek @charon niye eksi verdiğinizi anlamadım, yanlış bir şey dememişim
-
@charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@dytmelek pembe pasaporta nasil vize basacaklar yahu?
O belge sadece ulkeye Geri donmeye yariyor diye biliyorumBiz yeşil pasaportlarımızı italyada çaldırdık ama italyadan sonra bir de Almanya uçuşumuz vardı o yüzden konsolosluk görevlisi pasaporta bir ibare ekledi ‘bu pasaport sadece İtalya-Almanya-Türkiye arasında geçerlidir’ diye. O sebeple önce Almanya’ya aynı günün akşamına da Türkiye’ye döndük pembe pasaportla. Almanya’dan uçağa binerken de pasaport kontrol polisi damga vurdu, Tr ye gelince de polis delgeçle delip bize geri verdi.
-
@dytmelek Melek hanım hayırlı olsun vizeniz. Çocuklar için sonradan posta yoluyla mı vizelerini alacaksınız.
-
@dytmelek e tamam siz o pasaportla nasil vizeye basvurdunuz?
Yeni pasaport bu Kadar kisa surede gelmez. -
@charon Ankara’ya gidip elden aynı gün içinde alabilirsiniz geçerli mazeretiniz varsa. Çok zor bir şey değil hocam.
Benzer Başlıklar
138
46.2k
Users
4.6k
Topics
454.8k