Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @herebromos, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar selamlar tekrardan, bugün itibariyle zorlu geçen bir süreç sonunda 10 yıllık turist vizemi almış bulunuyorum. Buradaki herkese çok ama çok teşekkür ederim destekleri için ✨

hayırlı olsun. yaş iş durumu vs öğrenebilir miyiz mümkünse bir de greencarda başvurup başvurmadığınızı sordular mı acaba

• @herebromos, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar selamlar tekrardan, bugün itibariyle zorlu geçen bir süreç sonunda 10 yıllık turist vizemi almış bulunuyorum. Buradaki herkese çok ama çok teşekkür ederim destekleri için ✨

Kardeşim, mülakatı detaylı bir şekilde anlatırsan sevinirim. Uzun zamandır vize alan birisini bekliyoruz vallahi

• @OrlandoGücü Tabii hemen bahsedeyim. 24 yaşında bir kadınım, şubat 2022'de yüksek lisanstan mezun oldum ve halihazırda 2 seneye yakın süredir çalışıyorum. Mülakatımda öncelikle nereye ne için gittiğimi, kimin yanına gittiğimi, yanına gideceğim kişinin ne iş yaptığını sordu. Sonra daha önce yurtdışına çıkıp çıkmadığımı sordu, çıktım diyince eski pasaportumu görmek istedi ilettim. Sonrasında yeşil pasaportumu kimin üzerinden aldığımı ve ebeveynimin ne iş yaptığını sordu. Son olarak da bana çalışıyor musun diye sordu. Greencardla ilgili herhangi bir soru sorulmadı. Fakat yeşil pasaportum vardı temmuz 2021de başvurduğumda, mülakatı mart 2022de yaptığım için geçerlilik süresi 6 aydan az kalacağı için 221g'den reddedilip eksik evrak kağıdı verdi bana. Yeni pasaportumu kargoladım ve bugün vize basılmış olarak konsolosluk geri gönderdi pasaportumu

• @herebromos hayırlı olsun, iyi yolculuklar. 🙏

• Selamlar. İmzamda da görüleceği üzere Dv2020 kazananıyım; fakat vize almak nasip olmadı.2020 veya 2021 kazananları arasından vizesini alamayıp turist vizesine başvuru yapan oldu mu aramızda ? Ablam Amerikada yaşıyor ve artık bir Amerikan vatandaşı. Ailem ile birlikte turist vizesine başvurmak istiyorum fakat öncesinde bir avrupa vizesi başvurusu yapmalı mıyım sizce ? Bazı yorumlarda değil benim gibi kazanmış olmak bazı arkadaşlar çekilişe katılmanın bile sorun olacağından bahsetmiş. Bu konu gerçekten düşündürüyor ama bu başvuruyu yapmak istiyorum.

• Randevu tarihlerinde sadece şubat 2023 kaldı,onlarda bitince en erken ekim 2023 de boşluk var.Bakalım ne yapacaklar

• Referenced by  crazycells crazycells 

• Herkese oncelikle merhabalar. Bu yazacagim durumuma tecrubeleriniz dahilinde cevap verebilirseniz cok sevinirim. Ozellikle Ali Bey sayet cevap verebilirse mutesekkir olurum.

Hali hazirda ben Amerika'da ogrenci statusunde ikamet etmekteyim. Bir seneden biraz fazla once annem'e turist vizesi icin Ankara'dan covid zamaninda randevu almistim. Fakat Ankara'nin sadece gocmen vizelerine bakmasindan oturu randevumuz otomatik olarak Istanbul'a tasindi ve gecen haftaydi ve malesef vize basvurusu reddedildi. DS-160 kontrol sayfasinda aciklama olarak sadece "Refused" yaziyor. Kendisi evli, benim haricim iki cocugu var, bankada parasi var ve 50 yas ustu. Annemin bahsettigine gore ondan oncekiler de reddedilmis. Bu konuda tekrar bir basvuru yapmamiz hususunda oneriniz olur mu? Nelere dikkat etmeliyiz?

Simdiden cok tesekkur ederim.

• Herkese merhaba belge gönderim lokasyonuna kendi ev adresimi girecekken fatura adresinde vergi numarası soruyor .Oraya ne yazmam gerek ?

• Merhaba arkadaşlar kardeşim 2017de turist vize aldı ve 4 defa gidip geldi herhangi bir vize ihlali yapmadı ve geçen şubat ayında gitti , hala orda . Ben 6 yıllık öğretmenim 2019da shengenle 4 ülkeye gittim bankada 9.500 dolar gösterdim ve 11 nisanda vize randevum var . Sizce kardeşimin orda olmasından ötürü red yeme ihtimalim nedir ? Tecrübeli olanlar yanıtlarsa çok sevinirim , teşekkürler

• ⭐⭐

@herebromos görüşmenizi hangi vize memuru ile yaptınız siyahı bey nick ile mi yoksa düz saçlı gözlüklü kadın ile mi yaptiniz ve hiç başka birine green card sorusu geldi mi?

• Merhaba arkadaşlar halı hazırda 2 Şubat 2023 olan B2 vize randevu günümü nasıl daha erken tarihe çekebilirim?Kon.sitesine girdiğimde İst için uygun randevu yoktur diyor.Hiç tarih şeması çıkmıyor...

• @Wonderland merhabalar! ara ara sisteme girip kontrol edeceksiniz. erken tarihe denk gelirseniz alacaksınız yoksa konsolosluğun erkene çekmesini bekleyeceksiniz.

• @uslanmaz cevap için teşekkür ederim

• This post is deleted!

• @mertem441 ev adresinize en yakın Vergi dairesine gidip " potansiyel vergi numarası almak istiyorum" diye söyleyin. Yardımcı olurlar
    İlla vergi numarası girmek gerekirmi, onu bilmiyorum. Onuda tecrübeli biri cevaplasın.

• @LordBolton Selamlar, düz saçlı görevli ile yaptım ama başka kimsenin mülakatını duymadım maalesef o sırada

• ⭐⭐

@herebromos

düz saçlı görevli bu kişi sanırım bu memur ve siyahi nick bey dışında diğer 3. memur da kadındı sanırım

• @LordBolton Gişeyi videodan görünce bile gerildim 🙂

• ⭐⭐

@herebromos tebrikler

• Selamlar herkese mayis ayi icerisin de turist vizesi gorusmem var. araliklar ile daha onceden 5 senelik ve 1 senelik f1 vizesi aldim. Ilk vize de ozel problemlerden dolayi gidememistim, daha sonra diger vizemle 2016 da giris yaptim 5 ay kaldim ve ciktim. 7 senedir ayni yerde calisiyorum bu son 2 senedir calistigim yer icinde ortak oldum. 2 haftalik bi tatil programi cizdim kendime daha onceden san diego new york da kalmistim simdi los angeles a gitmeyi dusunuyorum sormak istedigim tanidiginiz/yakininiz var mi sorusuna ne soylenmeli? Cocukluk arkadasim burdan esiyle gc kazandilar 3 senedir orda yasiyor asil hedefim onu gormek ziyaret etmek ama ben normal direk hostel de kalicam 2 hafta gormedigim yerleri gormeyi dusunuyorum. Bunu sizce onlarla paylasmalimiyim aydinlatirsaniz beni cok sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 1028
  • 6
  • 2153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

42

54.8k
Users

4.8k
Topics

483.3k

| | | |