Abd b2 vizesi için başvuru yaptım. 1 yıl sonraya randevu verdi. Fakat benim pasaportumun süresi o zaman dolmak üzere. Yeni pasaport çıkartsam formu güncelleyebilir miyim? Ödemeyi yaptım ne olacak şimdi?
-
@graombze Umarım öyledir 2025'de deneyimleyeceğiz deneyimleyene kadar pasaport güçlendirmeye devam 🙂
-
@Hope-Breaker green card Kazanilmasi vizeyi etkileyen birsey degil.
Ds260 doldurursaniz o ayri. -
-
@alikaya35 merhaba talimat maili geldi mi sizlere?
-
Merhabalar arkadaşlar,
6.10.2024’de vize görüşmem var ve şu an farkettim eşimin ds160 formunu doldururken askerlik sorusuna hayır demiştim, kendim için de askerlik sorusuna hayır demişim ama askerliğimi 10 yıl önce tamamladım. Tekrar ds160 formu doldurup konsolosluğa gittiğimde yeni ds160 formunu vermem iyi olur değil mi? Eşim de bu arada askerlikten muaf olduğu için muaflık ile ilgili bir seçim kriteri bulunmuyordu.
-
Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.
-
@aysenalkan evet siz ve eşiniz beraber vize gorusmesine gireceksiniz, sizlere ayrı ayrı soru soracaklardir. Olası sorulara hazırlıklı olmakta fayda var. Sorulara kısa ve net biçimde (ucu kapalı cevaplar) vermeniz tavsiye ederim. Gerekli olduğunda biraz daha açıklayıcı olabilirsiniz sonucra onca emek ve zaman 1 dakikalık görüşmeye bağlı bol şans.
-
@utkuakaevren 25bin kere gittim. les bir yer.
-
Daha önce mart ayında Türkiyede B1/B2 vizesine başvurdum ve vize reddi aldım. Aralık ayı sonu Ocak ayı başı gibi kanada torontoya gitmeyi planlıyorum. Kanada'da turist olarak bulunurken Amerika vizesi alan var mı?
Süreç nasıl ilerliyor, yine 10 senelik mi veriliyor? Vizeyi 1 hafta içerisinde alabilir miyim?
-
@Meriç-Buğra-Beyoğlu hocam deneyin tabi sizin kararınız.
biz bilemeyiz, vize memurunun takdiri tamamen.
x ülkesinden red alip y ülkesinden onay alanlar çok var. -
merhaba ben de J1 Intern vizesiyle yeni Amerika'dan döndüm ve pasaportumda 2 yıl kuralı var, ama turist vizesine başvurmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi?
-
Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
-
Merhaba, ben Amerika vatandaşı olarak annem ve babamın turist vizesi görüşmesi için davetiye yazacağım ancak herhangi bir kesinleşmiş geliş tarihi yok. Vize başvuru formunu doldururken bir tarih belirtmiştik ama vize randevusu o tarihten sonrasına verildiği için o da geçerliliğini kaybetti teknik olarak. Sorum şu, davetiye mektubunda bir tarih belirtmem gerekiyor mu illaki? Ve ayrıca annem ve babam için ayrı ayrı mı davetiye yazmalıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim! -
-
@serensan
I-129 onaylandıysa,https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/emergency-requests/
sayfasında açıklandığı şekilde başvuru yaparsanız, en yakın boşluğa verebiliyorlar.
-
@marinesubby merhabalar alabildinizmi çocuk için vizeyi
-
merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama uyarı beni endişelendirdi
-
@ahmetselim02
Merhaba bu islemi yaptiniz mi?
Sonuclari nasil oldu? -
(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Mertcan34 denizci10 beyin mesajlarını okuyun dilerseniz. çok düşük bir ücretle yardımcı oluyor.
-
@NiTianErXing çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere inşallah. Ben de şu an konsolosluk önündeyim, 10:30da randevum
-
@tuncayarat, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere inşallah. Ben de şu an konsolosluk önündeyim, 10:30da randevum
Teşekkürler. Kesinlikle kendinizi en sağdaki ablaya düşürmeye çalışın. Oradan mutsuz ayrılani görmedim.
-
@foreveros vizeden neden red anladığınızı anlamamız gerekiyor siz profilinizi görüşmenizi neler soruldu siz ne yanıtladınız vb bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz
-
@NiTianErXing profilinizi ve ne soruldu siz ne yanit verdiniz söylerseniz sorunun ne olduğunu anlayabiliriz
-
@NiTianErXing o kişi orta yaşlı gözlüklü sarışın kadın mı
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing profilinizi ve ne soruldu siz ne yanit verdiniz söylerseniz sorunun ne olduğunu anlayabiliriz
Hiçbir şey sormadı açıkçası.. neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz dedi, daha önce yurt dışına çıktınız mi dedi bu kadar. Üçüncü soru gelmedi..
En sağdaki gözlüksüz sanırım -
Arkadaşlar selam. Ds-160 ile ilgili kafama takılan 2 soru var. Bilgisi olanlar destek olabilirse memnun olurum.
1- Kamuda 7 senedir memurluk yapıyorum. Meslek seçme kısmında Government'i seçtim. Bu doğru mudur?
2- Askere 2011 de gittim ama gözlerinde sorun olduğu için 2 ay sonra muaf tutuldum. Orduda görev aldınız mı kısmına askerde bulunduğum dönemi yazmalı mıyım yoksa hayır demem mi daha doğru olur?Şimdiden teşekkürler.
-
@NiTianErXing siz ne yanit verdiniz bu sorulara ve ne iş yapıyorsunuz
-
@farukuygun teknik olarak askere katılmışsınız
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing siz ne yanit verdiniz bu sorulara ve ne iş yapıyorsunuz
Devlet memuruyum, Los Angeles 'a gitmek istiyorum, orayı gezmek istiyorum dedim. Yurt dışına çıktığım ülkeleri saydım. Sonrası direkt ret
-
@NiTianErXing gittiğiniz ülkeler sorun olmuş olabilir hangi ülkeleri söylediniz
-
@NiTianErXing gittiğiniz ülkeler sorun olmuş olabilir hangi ülkeleri söylediniz
Almanya'dan kosovaya kadar hepsini söyledim. Rusya gibi ya da ne bileyim İran gibi bir ülkeye de girmedim ki. Full Avrupa
-
@NiTianErXing çok ilginç girdiğiniz vize memuru sanırım herkese red veren biri
-
@NiTianErXing çok ilginç girdiğiniz vize memuru sanırım herkese red veren biri
Amerika uzmanı sanırım o sarışından uzak durun demiş. En azından bi 4-5 soru sormasini beklerdim, ne bileyim ne iş yapıyorsun bile demedi
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba. Beni forumda tanıyan tanıyor 2.5 yıldır burada okuduğum öğrendiklerimi gerek buradan gerek mesajlarla gerekse de instagram üzerinden insanlarla paylaşıyorum. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum. Son zamanlarda hemen hemen herkes randevularını öne çektiler. İnsanlar piyasada birkaç danışman olduğu için ve onların da yoğun oldukları için ds160 doldurmada zorluk yaşadıklarını bana hem buradan hem de instagram üzerinden mesajlar attığını gördüm.
Artık bu işi daha profesyonel hale getirmeye karar verdim. Dileyen kişiler bana buradan mesaj yoluyla ya da instagram dan mesaj yoluyla ulaşırlarsa kendilerine ds160 doldurma, randevu alma, randevuyu öne çekme, konsolosluktaki görüşmeye hazırlama, yönlendirme ve pasaportlarını adreslerine postalama gibi konularda yardımcı olacağım. Bu işi de diğer danışmanların aldıklarının 4 te 1 fiyatına yapacağım.
Bazı arkadaşlar ne gerek var herkesin yapabileceği şeyler bunlar diyebilir. Sonuna kadar haklılar bu forumda yazmayan hiçbir şey yok ama bazılarının zamanı olmayabilir, bazılarının tereddütleri olabilir veya bazıları da araştırma yapmak istemeyebilir. Ben bu tarz kişilere yardımcı olmak istiyorum.
Dileyen kişiler buradanki profilimi ve instagram daki profilimi inceleyebilir. Şimdiye kadar kimseyi kandırmadım bundan sonra da kandırmam asla. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya da çalıştım. Aksini iddia eden varsa burası açık dileyen dilediğini yazabilir. Teşekkürler.
biz vizemizi aldık, fakat almamış olup profesyonel bir hizmet almak istesem, herhangi bir vize danışmanlığının çoookkk ötesinde olacağı için tek adresim sen olurdun Orçun
-
@NiTianErXing evet bende gördüm onu ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim sizin gozleminiz nedir orada kimseye vermedi mi
-
@NiTianErXing evet bende gördüm onu ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim sizin gozleminiz nedir orada kimseye vermedi mi
Ben siradayken iki kişiyle görüştü o, ilkine ret verdi, ikincisi yabancı bir ülke vatandaşı idi, onla şakalaştı muhabbet etti falan ona onay verdi. Gözlüklü bayan ve hafif kel olan abimizin sırası çok uzun sürüyordu, sıra boyunca aynı kişiyle görüştü onlar. En sağdaki bayan bi 4-5 kişiyi aldı, hepsi Güler yüzlü ayrıldı. Siyahi nick abimiz ise THY ekibi vardı bi 10 kişi, onlara baktı tamamen. Onlar da full onay alıyordu
-
@vmature çok ama çok teşekkür ederim.
-
herkese günaydınlar,
20 temmuzda başvurusunu yaptıgım ilk etapta 13 ekim 2023 e randevu veren vize randevuma, sürekli sistemi kontrol ede ede tarihini değiştirip dün goruşmeye girdim. cok stresliydim, uyuyamadım, bir ton evrak hazırladım 2 tane ds formu doldurdum (seyahat planımı güncelledim, eski iş yerlerimi yazmamışım onu doldurdum). ofise girdiğimde ds formu soran abiye durumu anlattım o da güncel olanın barkodunu istedi, ama sistemde şu anda kontrol ettiğimde eski ds formu işlemde gozukuyor, anlayamadım. neyse. görüşme için bana siyahi abi denk geldi, 3 soru: abd ne amaçla gidiyorsunuz, nereye gidiyorsunuz, mesleğiniz nedir. hepsini yanıtladım. sonra gittiğim ülkeleri sordu, cevap verirken kagıdı yazdırdı ve bana uzattı. şok oldum . cok sukur sürecim tamamlandı. sizler için de hayırlısını diliyorum.
tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim.
Benzer Başlıklar
127
46.2k
Users
4.6k
Topics
454.8k