Arkadaşlar merhaba. Beni forumda tanıyan tanıyor 2.5 yıldır burada okuduğum öğrendiklerimi gerek buradan gerek mesajlarla gerekse de instagram üzerinden insanlarla paylaşıyorum. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum. Son zamanlarda hemen hemen herkes randevularını öne çektiler. İnsanlar piyasada birkaç danışman olduğu için ve onların da yoğun oldukları için ds160 doldurmada zorluk yaşadıklarını bana hem buradan hem de instagram üzerinden mesajlar attığını gördüm.
Artık bu işi daha profesyonel hale getirmeye karar verdim. Dileyen kişiler bana buradan mesaj yoluyla ya da instagram dan mesaj yoluyla ulaşırlarsa kendilerine ds160 doldurma, randevu alma, randevuyu öne çekme, konsolosluktaki görüşmeye hazırlama, yönlendirme ve pasaportlarını adreslerine postalama gibi konularda yardımcı olacağım. Bu işi de diğer danışmanların aldıklarının 4 te 1 fiyatına yapacağım.
Bazı arkadaşlar ne gerek var herkesin yapabileceği şeyler bunlar diyebilir. Sonuna kadar haklılar bu forumda yazmayan hiçbir şey yok ama bazılarının zamanı olmayabilir, bazılarının tereddütleri olabilir veya bazıları da araştırma yapmak istemeyebilir. Ben bu tarz kişilere yardımcı olmak istiyorum.
Dileyen kişiler buradanki profilimi ve instagram daki profilimi inceleyebilir. Şimdiye kadar kimseyi kandırmadım bundan sonra da kandırmam asla. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya da çalıştım. Aksini iddia eden varsa burası açık dileyen dilediğini yazabilir. Teşekkürler.