-
Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Gündem313 -
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik7117 -
(F/M) Öğrenci Vizeleri
Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)407 -
Yurtdışı için Farklı Bir Seçenek
İlan ve Duyuru1 -
DV2020 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8774 -
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Gündem1123 -
Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor
İlan ve Duyuru4 -
BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırması Kararı (Şubat-2021)
Gündem17 -
IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler2997 -
ABD'den Haberler
Gündem416 -
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8278 -
F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler416 -
Amerikan vatandasligi basvurum hakkinda
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!3 -
ABD vatandasligi ile gelen vergi beyani sorumlulugu...
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!11 -
ABD vatandasligi ile gelen vergi beyani sorumlulugu...
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!1 -
Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Gündem ve Sohbet61 -
(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)1187 -
Amerika'da ikinci el araba almak
Ehliyet ve Araba1907 -
Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Forum Kuralları, Duyuruları ve Görüşleriniz384 -
I-601 waiwer
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik40
(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells vize merkezini aradım kendileri konsolosluğun açılacağı tarihi bilmiyoruz dedi ali bey 31 martta ne olacak şimdi net bi şekilde izah edebilir misiniz kafam karıştı
31 Mart, gocmen vizeler ve calisma vizeleri icin yasagin kalktigi gun oluyor... Ayrintili bilgi icin su basliga bakabilirsiniz:
Konsoloslugun calismasina yonelik bir yasak yok, konsolosluk su an pandemi nedeniyle islemleri yapmiyor, fakat bahara dogru asilanmalarin da etkisiyle islemlere baslayacagini dusunuyoruz. Konsolosluk henuz tarihler konusunda bir aciklama yapmadi.
NY Times'a gore Turkiye'deki asilanma orani su an icin %4.8; listede cok iyi bir yerde degiliz, ama kotu bir yerde de degiliz. Ben baharda islemlerin yavas yavas da olsa baslayacagi konusunda olumlu dusunuyorum.
(kaynak)
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@MuRtY, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
Bugün itibariyle DS-160 formunu doldurup vize harcını da ödeyerek Amerika turist vizesi için başvurdum. Sormak istediğim soru şu. Aynı durumu yaşamış arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Randevu olarak 2022 Şubat tarihinde bir gün müsaitlik verdi ve ilerleyebilmek için bu tarihi seçtim. Bu durum normal mi? Yoksa yasaklar kalktığında randevu tarihini güncelleyebiliyor muyuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Evet, normal... Su an icin sisteme bir tarih alarak kaydolun. Daha sonra konsoloslugun vize islemleri takvimine bagli olarak ya direkt mulakat tarihiniz one alinacak, ya da siz degisiklik yapacaksiniz. Sadece beklemeniz gerekiyor maalesef...
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
-
Turist vizesi olanların şu an ABD'ye girebilme durumu nedir?
-
@katafalk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Turkiye'den direkt ucusla hala girebiliyorsunuz. Fakat Avrupa uzerinden turist vize sahipleri hala yasakli.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Turkiye'den direkt ucusla hala girebiliyorsunuz. Fakat Avrupa uzerinden turist vize sahipleri hala yasakli.
Çok teşekkür ederim. Varışta karantina durumu nedir peki?
-
Çok teşekkür ederim. Varışta karantina durumu nedir peki?
Giris icin negatif COVID testi gerekiyor, daha sonra gittiginiz eyaletin kurallarina gore 14 gun karantina sureci gerekebilir.
-
Biden reis in bugün aldığı PP leri kaldırma kararı turist vizeleri açısından nasıl bir faydası olur acaba?
Benzer Başlıklar
87
11.8k
Users
2.9k
Topics
178.9k