Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Şimdi anladım çok teşekkür ederim. 2026 ya veriyor ama boşlukları takip edersek öne çekebiliriz.

• Merhaba ilk defa abd vizesine basvuracagiz. 3 kisilik aileyiz. Aile basvurusu oluyormu yoksa randevulari ayri ayri mi aliyoruz

• ⭐⭐⭐

@new_life, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba ilk defa abd vizesine basvuracagiz. 3 kisilik aileyiz. Aile basvurusu oluyormu yoksa randevulari ayri ayri mi aliyoruz

Sayın @tufank 'ın bu konudaki mesajını okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/361738

• @ReLoad Olay vize memurunun geri döneceğine ikna etmesi. Bu arkadaşın eşi ve cocukları turist olarak gitmiyorlar. B1/b2 türünden vize alamaz, şahsi olarak düşüncem aslında başka vize türlerini de alamaz. 1. dereceden bir yakını iltica etmiş çünkü.
    Bunu en iyi vize konusunda uzman amerika da bu işleri yapan bir avukat cevaplar. Saat başı ücretli danışmanlık veriyorlar, en mantıklısı bu şekilde olur.

• @new_life Merhabalar ds160 her aile bireyi için tek tek dolduracaksınız randevu alırken orada aile bireylerini ekliyorsunuz randevu alırken kutucuğu işaretlediğiniz aile üyelerine randevu alıyorsunuz

ae2a888d-7ac2-4504-a7ae-a477a7650e03-image.png

Her birey için forum bilgileri.
    61a29986-3e4e-4b19-89a9-53b502e8b18e-image.png

• This post is deleted!

• @crazycells Merhabalar, annem icin yaptigimiz ikinci vize başvurusunda (ilki red Aldi) mülakat yeri olarak Ankara sectik fakat Istanbul'da daha yakına tarih bulunca değiştirdik. Soruyu cevaplamissiniz ama son zamanlarda süreç biraz daha zorlasmis gorunuyor. Bizim durumumuzda ilkinde yeşil kartlıydım simdi vatandaşım. DS 160 formunu tekrar doldurunca mülakat randevusu sureci de sıfırdan mi başlıyor? yoksa Istanbul'daki randevuya yeni formla katılabilir mi?

• merhaba, ücret ödeme sayfasına geldiğimde ad soyad bölümüne pasaportda yazdığı şekilde yazınız diyor, yazıyorum fakat büyük harflerle de yazsam küçük harflerle de yazsam adımda ve soyadımda türkçe karakterler olduğu için kabul etmiyor. bende büyük harflerle ve türkçe olmayan karakterlerle yazdım ve kaydettim sorun olmaz diye umuyorum

• @ikbal merhaba,
    Benim de annem ne yazik ki red aldi. Ben de green cardliyim babama vize verdiler ancak anneme red geldi, surecinizden bahseder misiniz? Ne kadar sure sonra annenize tekrar basvuruda bulundunuz?
    Umarim bu kez vizeyi alir anneniz sansiniz bol olsun.
    Ayrica bildigim kadari ile abd vatandasi olduktan sonra anne-babaya green card basvurusunda bulunabiliyoruz ve cok hizli geliyormus bu da bir secenek sanirim.

• ⭐⭐⭐

@ikbal tavsiye edilen, DS-160 formunda eksiksiz, doğru ve güncel bilgilerin yer almasıdır. İstediğiniz kadar yeni form doldurabilirsiniz. Görüşmeye kadar tamamladığınız formda bir değişiklik olursa yeni bir form doldurarak AIS üzerinden görüşmeye girmek istediğiniz form numarasını değiştirebilirsiniz. Bu işlem randevuyu iptal etmeden 1 kez yapılabilir. ( bu hakkı görüşmeye 1 hafta / 10 gün kala kullanmak daha sağlıklı) Aşağıdaki iletileri inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/370891
    https://yesilkartforum.com/forum/post/393767

• Merhaba, B1/B2 vizem var. 3 kere giriş yaptım. Şimdi bir iş için Kuveyt'e gitmem gerekiyor! Kuveyt'e gidiş gelişim sonraki Amerika girişimde sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐

@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba, B1/B2 vizem var. 3 kere giriş yaptım. Şimdi bir iş için Kuveyt'e gitmem gerekiyor! Kuveyt'e gidiş gelişim sonraki Amerika girişimde sorun olur mu?

Sorun olacağını düşünmüyorum ama ikinci bir pasaport alma hakkınız var. Şu sıralar çok çabuk geliyor. İçiniz rahat olur en azından.

• ⭐⭐⭐

@Kef14

Kuveyt en sadık müttefiklerinden sorun olmaz. Benim ABD göçmen olmayan ve göçmen vize olan aynı pasaportumda Kuveyt, Rusya, İran, Lübnan vizeleri ve giriş & çıkış damgaları mevcut. Şimdiye kadar ne ABD girişlerimde ne de diğer ülke girişlerimde sorun yaşamadım.

İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuzey Afrika ülkelerine girişlerimde diğer pasaportumu kullanıyorum.

• ⭐⭐

@Kef14 abdnin "su eleman x ulkesine Girdi vize vermeyelim* politikasi yoktur.

• merhabalar, annem icin subat ayinda B2 vizesi gorusmesi var, basvuruda pasaport numarasi guncelleyebiliyor muyuz? Hali hazirda kirmizi pasaportu var ama yesil pasaport hakki da var, yesil pasaport alsaqk mi diye dusunuyoruz.

• Selamlar. Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyaç duruyorum. Daha önce 2 başvurumuz ret ile sonuçlandı ve 3. başvurumuzu yapmayı düşünüyorum. Mülakat tarihleri çok ileri tarihlere verildiği için gidip dönüş tarihi ile ilgili reel bir plan yapamıyoruz (Görüşme tarihlerini öne çektiğimiz için) 1 tane okula giden küçük kızımız var ve açıkcası vize alırsak ilk önce eşim ile beraber gecikmiş bir balayı düşünüyoruz diyebilirim ama daha sonrası için tabii ki kızımızla gitmek istiyoruz. Kızım için daha sonra posta yolu ile başvuru yapmayı düşünerek kızımızı başvuruya dahil etmemek bize olumsuz sonuç oluşturur mu ? Teşekkürler.

• @salih2825 Merhabalar bence olumsuz değil gayet olumlu olacağını düşünüyorum vize verilirken döneceğinize inanmaları lazım sizin dönmeniz için çok büyük bir neden var olumlu olacağını düşünüyorum

• Merhabalar, Vize randevumu öne çekeyim derken mevcut tarihimden 1 yıl sonraya aldım yanlışlıkla 😞 Kaç defa randevu değişikliği yapma hakkımız var acaba. Daha önce 20 defa diye okuduğumu hatırlıyorum ama emin olamadım.

• @deepbluesk üzme kendini öne tekrar alırsın sürekli denemeni tavsiye ederim ayrıca bir kaç danışmana sorduğumda 4 defa dediler googleden baktığımda 3 defa yazıyor ben 4 defa yaptım 4. de 5 aralık 2024 aldım

• @deepbluesk
    şimdi denk geldi ankara da

image.png

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |