DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba. Başka bir ülkeden Amerika turist vizesine başvuru mümkün müdür acaba? Örneğin Kanada'dadan Amerika vizesine başvuru yapıp alan oldu mu? Bekleme süresi açısından daha kısa olur mu? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• @r-ruby, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Herkese merhaba. Başka bir ülkeden Amerika turist vizesine başvuru mümkün müdür acaba? Örneğin Kanada'dadan Amerika vizesine başvuru yapıp alan oldu mu? Bekleme süresi açısından daha kısa olur mu? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Yasal olarak oturum ve/veya çalışma izninizin olmadığı bir ülkeden başvurulara iyi gözle bakmıyorlar diye biliyorum.

• Merhabalar ben de randevu tarihleriyle ilgili sormak istiyorum. Vize randevum 2026 Mayıs ayında, şu dönem öğrenci vizeleri vs yoğun olur, kış dönemi daha erken tarihler olur gibi durum var mı? Son gelişmeler nedeniyle tümden kapatmazlar inşallah.

• @ReLoad Cevabınız için teşekkür ederim. Son zamanlarda internette başka ülkelerden vizeye başvuranlar karşıma çıktı o nedenle merak etmiştim. Türkiye'de şu an bekleme süresi 700 gün olarak gözüküyor, uzun bir süre maalesef o nedenle bekleme süresi kısa bir ülkeden başvurmak mantıklı gelmişti fakat dediğiniz gibi bu başvurulara iyi gözle bakmıyorlarsa dezavantaj tabii.

• Merhabalar, ds 260 göçmenlik formunu doldurmuş olan çiftin, çocukları için turist vizesine başvurusunda, kendi sahip oldukları turist vizesi tehlikeye girermi. İptali söz konusu olabilirmi. (ABD giriş çıkış yok) @gucarslan @crazycells

• Merhaba 6 ay önce red almıştım Ankaradan. Tekrar başvuru yapacağım randevu alma kusmında Ankara için randevu görünmüyor daha önce belki söylendi ama kaçırmış olabilirim randevu ne zaman açılır benim durumum için

• @nbbyr Aynı vize türünde başvuru yaptırmıyor sistem. 24 ay kuralı varmış.
    Zaten soruyor, x kadar zamanda red aldınız mı diye, evet dersen sistem izin vermiyor.

Farklı vize türünde başvuru yapabiliyorsun ama.

• @Darko, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@nbbyr Aynı vize türünde başvuru yaptırmıyor sistem. 24 ay kuralı varmış.
    Zaten soruyor, x kadar zamanda red aldınız mı diye, evet dersen sistem izin vermiyor.

Farklı vize türünde başvuru yapabiliyorsun ama.

Ne yapmamız lazım hayır mı seçelim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan hayır, girmez.
    böyle bir vakaya öncesinde hiç rastlamadım.

• @gucarslan ABD den göçmenlik avukatının birisi öyle söyleyince korktuk valla. Bende sizlere sormak istedim. Gönül rahatlığıyla başvuru yapılabiliriz o halde.

• 19 Temmuz'da mülakata girdim ve vizem onaylandı ama şu gün oldu hâlâ ulaşmadı pasaport. Vize durumu sayfasında approved görünüyor. Ais.visa sitesinde randevuda görünüyor Benzer tarihlerde İstanbul'dan onay alıp pasaportu gelen var mı? Yoksa yaz tatil yoğunluğuna yoracağım çünkü 5 iş günü içinde ulaştığı belirtiliyordu 🙂

• @FUAT301 Hayırlı olsun, merak etmeyin yogunluktandir. Bizimde geçen sene geç gelmişti, insan sabırsızlanıyor.

• @Mehmet-Fatih-Aslan teşekkürler 🙂 sonradan cayacaklar diye endişeleniyor insan 😁

• Merhaba 1.5 buçuk sene önce red yedim tekrar başvurmak istiyorum turist vizesine ama ais te ilerlerken 24 ay kuralını doldurmadan evet dersem randevu veriyor mu ?yada hayır dersem ne gibi durumla karşı karşıya kalırım .yoksa 24 ayın bitmesini bekelemem mi gerekiyor.?

• @FUAT301 insan gözüyle görmeden rahat edemiyor valla 😊

• @mehmetkonuklu evet derseniz zaten randevu vermeyecek sistem. Hayırlı derseniz vize memuru gördüğünde o kadar beklediğiniz zaman boşa gidebilir.

• Merhaba, abim ve ailesi Mart ayında abd vizesinden red aldı. Bugün tekrardan randevu aldık Eylül 2026 yılına verdi. Redli dosyalar zorda olsa öne alınabiliyor. Daha önce red almış ve dosyasını öne çeken var mı ? Birde dosyayı güçlendirmek için ingiltere ve kanada vizesi alıp öyle mülakata girmek istiyorlar. Sizce yeterli olur mu? Teşekkürler

• This post is deleted!

• Anne babaya mezuniyet için b1/b2 vize randevusuna başvurmak istiyoruz, sizce vatandaş olan kişi mi masrafları karşılamalı yoksa Türkiyedeki baba mı karşılamalı? Ayrıca belgelerin listesi var mıdır?

• @charon selamlar bu konuyla ilgili bana da yorum yapabilir misiniz?
    -Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration services? bu soruya hayır dedim, ama içim rahat etmedi, 2015 te greencard çekilişine katılmıştım, çıkmadı ama. bunu evet olarak mı yazmalıydım? siz ikisi farklı şeyler demişsiniz ama yine tecrübenize dayalı yorumunuzu rica edeceğim. Bu arada vizem var, yenileme yapıyorum,.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |