Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar,

    ABD'de yasam hakkinda ve forum uyeleri tarafindan duzenlenen sosyal aktiviteler hakkinda bilgi vermek ve forum uyeleri arasindaki dayanismayi guclendirmek icin uye olmanizi tavsiye ettigimiz facebook grubumuz:

    (Lutfen, forumda sorulmasi gereken Green Card sureciyle ile ilgili sorularinizi facebook grubunda sormayin! )

    Greencard hakkinda sorularinizi sormak ve sosyal medya paylasimlarimizi takip etmek icin facebook ve twitter sayfamiz:

    *https://www.facebook.com/YesilkartForum

    *https://twitter.com/YesilkartForum


  • Sayın @crazycells, Forum ve tüm gayretleriniz için çok teşekkürler. Süreç içerisinde erişim kolaylığı açısından, Iphone veya Ipad için de kullanabileceğimiz bir uygulamanız var mı? Selam ve sevgilerimle


  • @crazycells arkadaşım gayret ve çabalarınız İçin kendi adıma teşekkür ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @commodore Sosyal Medya Hesaplarimiz içinde söyledi:

    Sayın @crazycells, Forum ve tüm gayretleriniz için çok teşekkürler. Süreç içerisinde erişim kolaylığı açısından, Iphone veya Ipad için de kullanabileceğimiz bir uygulamanız var mı? Selam ve sevgilerimle

    Sayin Commodore, app konusu ilan ve duyuru sayfamizi actiktan sonra gerceklestirmek istedigimiz bir proje. Yavas yavas hepsi olacak 🙂 Fakat forumumuzun ara yuzu ve yazilimi cep telefonundan erisim icin oldukca uygundur, nodeBB yazilimini secmemizin temel nedeni cep telefonu ve tabletlerden foruma iletisim kolayligi.


  • Yapılacak şeyler yeterki istensin kullanıcı sayısı artsın. Mesela daha profesyonel(Xenforo) bir script kullanılabilir ilerisi için.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @likable Sosyal Medya Hesaplarimiz içinde söyledi:

    Yapılacak şeyler yeterki istensin kullanıcı sayısı artsın. Mesela daha profesyonel(Xenforo) bir script kullanılabilir ilerisi için.

    Xenforo veya vbulletin de diger secekler arasindaydi lakin tercihimizi NodeBB'den yana kullandik, dolayisiyla su anda Xenforo'yu kullanma gibi bir arzumuz ya da hedefimiz yok sayin likable.

    Bence NodeBB digerlerinden daha estetik, sade ve kullanisli 🙂 tabii kadinlarkulubu vb. sitelere alisik olan uyeler Xenforo'yu da tercih ediyor ya da cok alisik olabilir. Biz karar verirken biraz daha klasik forum formatindan cikmak ve yeni teknolojiye ayak uydurmak istedik sayin likable 🙂 ozellikle mobilden ya da tabletlerden foruma giren uye sayimiz cok fazla, o nedenle su an icin NodeBB'den mutluyuz.


  • @crazycells merhaba,

    umarım doğru yere yazıyorum,

    2 tane facebook sayfası görüyorum (2020 kazananlar ve yeşilkart forum) her ikisine de katılım isteği gönderdim ama başvurularım kabul edilmedi,

    sanırm sebebi içi boş facebook hesabıyla başvuru yapmam.. iş ve özel çevrem tarafından green card kazandığımın bilinmesini istemiyorum bu nedenle arkadaş listemin boş olduğu facebook hesabımla başvuru yaptım,

    konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aristoi dogrudur, gruplara spam uye almamak icin boyle bir uygulamamiz var. Bana buradan isminizi gonderin isterseniz, facebook'taki gruplarla ilgilenen arkadaslara ileteyim. Eger bana isminizi gonderdikten sonra istek gonderirseniz ben de onaylayabilirim.


  • @crazycells, içinde söyledi: Sosyal Medya Hesaplarimiz

    @Aristoi dogrudur, gruplara spam uye almamak icin boyle bir uygulamamiz var. Bana buradan isminizi gonderin isterseniz, facebook'taki gruplarla ilgilenen arkadaslara ileteyim. Eger bana isminizi gonderdikten sonra istek gonderirseniz ben de onaylayabilirim.

    halloldu, teşekkürler @crazycells


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum