arkadaşlar ben daha önceki iletilerimde de belirttiğim gibi 2020 yılının temmuz ayında 2 günlüğüne giriş yapıp green cardımı elime almıştım. 3,5 sene sonra 1 şubatta tekrar giriş yaptım, deneyimlerimi kısaca anlatayım.
Jfk havaalanından giriş yaptım, pasaport kontroldeki görevli pasaporta bakıp ne kadar süredir gelmiyorsunuz dedi, 3 seneyi biraz geçti dedim. Neden gelmediniz dedi, öncelikle en büyük etken covid dedim, sonra sürecimi anlattım, inşaat yaptım, inşaat bittikten sonra yangın çıktı bir daha yaptım, sonra deprem oldu vs vs diye süreci anlattım. Adam covid biteli 2 yıl oluyor dedi önce, sonra madem amerikaya yerleşeceksiniz neden kendi işinizi kurdunuz dedi. Ben de bu süreçte iş bulamıyordum aç mı gezeyim dedim
sonra ne kadar kalacaksınız burada dedi, 2 hafta dedim. Sen yine yerleşmiyorsun 2 haftalığına mı geldin dedi, ben de iş ayarlamak için ilk önce görüşmeler yapmam gerekiyor, eşim ve iki çocuğum türkiyede dedim.
Sonra bu arkadaş aldı beni arka odadaki görevlilerin oraya götürdü. Oradaki görevli biraz daha insaflı bir adamdı, kapıdakine kalsaydım muhtemelen almayacaktı ama bu da green cardın ayrıcalıklarından bahsetti, neden aileyi getirmediğimi sordu, onlar ilk girişi yapamadılar covid yüzünden dedim. O da covid yüzünden green cardlarını mı yaktın onların dedi. Ben de benim sayemde alırlar diye düşündüğüm için getirmedim onları dedim, ama o süreç çok yıllar alır dedi görevli de bana, sonra onayladı pasaportu ve giriş yaptım. Arkama bile bakmadan kaçtım hemen ordan air traine atladım hemen 
Bu arada crazycell de bir problem yok değil mi, foruma 1,5 aydır girmiyor görünüyor?