Evet herkese merhabalar selamlar, herkes nasil umarim iyidir her sey yolundadir umarim dogru yere baslik atmisimdir admin abilerimden ozurdiliyorum yanlis yer ise ve imla yazimda yanlisim varsa affola lutfen
Kisaca hikayemden bahsedeyim
Ben amerikaya geleli 1.5 yil oldu ve nerye odaklanmaliyim ne yapmalyim hakkinda tecrubeli hayati gormus gecirmis insanlardan tavsiye almak istedim
Ilk geldigimde summer campta calistim ve sonrasinda ivir zivir isler mall warehouse vesaire en son amazon da calisiyordum ve son olarak trendleri her turk gencinin yaptigi gibi tirciliga basladim hata mi degil mi bilemiyorum, en son community college a mi baslasam yoksa tira mi gitsem yoksa 6 aylik meslek kursalarina mi gitsem diye dusunurken en son buraya geldim
Sizce ben ne yapmaliyim ne tarafa dogru yonlemeliyim
Bazi arkadaslarimla tartistim ve iyi bir okula gitmezsen bir yere varamazsin gibi ozaman tirda para birkyir iyi bi universteye basla rutgers vs vs gibi
Bazilari meslek kursuna git dedi 6 ay sonra 2 yil daha oku vs vs
Ama benim son zamanlarda gencligimin getridigi bazi seylerde aklimi kurcaliyor genc yasta neye odaklanmak lazim Sizce
Not: bu arada konum olarak nj de yasiyordum ve patersona yskin bir yerdi hergun orda sikismak ta icimi yiyip bitiryordu cunku hep turk arap ve amirikan kulturunu ogrenemiyordum ve ingilzcem gittikce geriliuordu ve orda yasamak beni biraz sikisik hissterimeye baslamisti ama tasinamiyordum da cunku arkadsism yok pek fazla baska eyalrte guzel bir yere tasinalim desem yok son care bari tira cikayim burda ysamaktansa dedim bi geldigimden beri turklerele bi evde 8/10 kisi yasamaktaydim en son ve artik katlanilmaz olmaya baslamsti ve boyle bir yola girdik