@knnrn teşekkürler☺️
-
@tuncayarat o zaman bu da etkili olmuş olabilir
-
@oesa vizeniz hayırlı olsun darısı bizlerin başına 🙂
-
@selamibasaran olmaz mı hocam hadi kendimiz uğraşmayalım bir bilene yaptıralım diye düştük ellerine randevuyu erkene almak istiyorum onu yapamıyoruz, vize ret oranları ne durumda diyorum onu bilemiyoruz vize görüşmeme bir hafta kaldı ne zaman dönüş yapıcaksınız diyorum bir hafta kala dönüş yapılacaktır diye cevap geliyor ipler onların elinde olduğu için uğraşamıyorum ama şu vize mülakatından çıkıyım uğraşıcam onlarla paramızla rezil olduk
-
@leo-fly https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx buradan baktığınızda statüsü ne çıkıyor ekranda? 11 Kasım - Veterans Day idi, çalışmadı konsolosluk resmi tatil nedeniyle.
Biraz daha sabretmelisiniz bence, bugün veya yarın bir güncelleme olacaktır
-
@charon pahali bir yer diyorlar
-
Forumda başka bir başlıkta mevcut olan, benzer B1/B2 mülakat deneyimlerinde geçtiği ve bilindiği üzere göçmen vize mülakatlarının aksine B1/B2 vizesinde mülakata giren kişinin ekonomik durumu değil ülkesine geri dönüp dönmeyeceği sorgulanıyor.
DS160’da seyahat masraflarının mülakata girecek ebeveynlerinizin kendilerinin karşılayacağı şekilde doldurabilirsiniz. Mülakat esnasında konu ile ilgili soru gelirse “uçak biletimi kendim karşılayacağım, ABD seyahati esnasında oluşacak konaklama ve yaşam giderlerime evladım destek olacak” şeklinde cevap verebilirler. Stres ve endişe yapmadan rahat olun, bu rahatlığınız ailenize de yansıyacaktır zira siz yasal olarak ABD’de ikamet ediyorsunuz ve GC süreci sonrası vatandaş olmuşsunuz. Bol şans
-
Merhaba 2022 yılının ekim ayında abd ye giris yaptım ve 2023nisan da yani tam 6 ay sonra Türkiyeye döndüm, burada 6 ay kaldıktan sonda yeniden abd ye gittim ve yine 6 ay kalarak 2024 martta geri Türkiyeye geri geldim. Şimdi de 2025 ocak ayının ortası gibi gidip doğum günümü orda geçirmek istiyorum, yaklaşık 10 gün kalacağım, New York JFK’den gireceğim. Girerken sorun yaşar mıyım sizce? Abd den son çıktığımdan itibaren 1 seneye yakın bir süre geçmiş olucak çünkü gittiğimde
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@cem70 bu iletiyi okuyun lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/post/349615
Çocuklar için yeni bir ds160 doldurup ais hesabınızda Aa ile başlayan kodu değiştirmeyi unutmayın. (bu işlemi sadece bir kez yapabilirsiniz)Çok teşekkür ederim.
Buradaki tecrübe edenleri okuyunca posta yolu ile başvurmak tereddüte düşürdü açıkçası
Acaba çocuklar için olan randevuyu öne çekmeye çalışıp konsolosluktanmı başvursam diye düşünmeye başladım.
Bir kaç gün uğrasıp öne çekmeyi deneyeceğim. olmadı posta ile başvuruya dönerim. -
Ben Turkiye'de US turistik vize reddi aldiktsn sonra Kanadaya yerlestim. Esimle tekrar deneyelim dedik ve yeniden basvurduk. 2 sene gibi bir bekleme suresi verdiler, biz de bekleyelim dedik ama 1 sene sonra yer oldugu icin tarihi one cektik, tam 1 yil sonra randevu almis olduk yani. Bir suru belge goturduk vs hicbirine bakmadilar, ayni Istanbuldaki gibi bir vize gorusmesinden sonra pasaportlari kutuya atip bir iki gune vizeniz basilip gonderilir hayirli olsun dediler ve vizeyi aldik. Basvuru surecinin uzerinden bayagi gecti 2022deydi, o yuzden tam hatirlamiyorum ama buradaki yabancilar cok rahat bir bicimde basvuruyorlar. Tabi sonuclar ne oluyor bilmiyorum ama cevremde alan var.
-
Herkese merhabalar, B1-B2 turist vizesinin ödemesini yapmak için Kredi kartı ödemesi yapmayı deniyoruz. Her seferinde kartınız geçerli değil ve de isim hatası veriyor. 2 farklı karttan ödemeyi denedik ama olmadı. Bilgileri istediği yerde “Şirket adı” yazıyor. Ne yazmalıyız bu başlıklara? Bu ödemeyi nasıl gerçekleştirebiliriz?
-
@gufan Ilk retten 7 ay sonra 2. denemede alabildik 🙂 tesekkurler
kendilerinin odeyecegini belirtmistim. Siz hangi asamadasiniz tam olarak? -
-
merhaba
turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu?
6 aylık değil bu denilirmi? -
Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.
-
@Meriç-Buğra-Beyoğlu hocam deneyin tabi sizin kararınız.
biz bilemeyiz, vize memurunun takdiri tamamen.
x ülkesinden red alip y ülkesinden onay alanlar çok var. -
merhaba ben de J1 Intern vizesiyle yeni Amerika'dan döndüm ve pasaportumda 2 yıl kuralı var, ama turist vizesine başvurmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi?
-
Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
-
Merhaba, ben Amerika vatandaşı olarak annem ve babamın turist vizesi görüşmesi için davetiye yazacağım ancak herhangi bir kesinleşmiş geliş tarihi yok. Vize başvuru formunu doldururken bir tarih belirtmiştik ama vize randevusu o tarihten sonrasına verildiği için o da geçerliliğini kaybetti teknik olarak. Sorum şu, davetiye mektubunda bir tarih belirtmem gerekiyor mu illaki? Ve ayrıca annem ve babam için ayrı ayrı mı davetiye yazmalıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim! -
Yeni vize basvurularinin 2026 Ocak Ayina kadar ertelenmesi.
-
TR'den yapilacak yeni vize basvurularinin 2026 Ocak ayina kadar ertelendigi gibi bir haber dolasiyor.
-
Ben de gördüm gerçek mi acaba?
-
Soylenen o ki zaten son basvurularda sureyi iyice acmislar. Dogal olarak malumun ilani olmus. Yani zaten cok uzak tarihlere vermeye baslamislarmis.
Benzer Başlıklar
180
48.1k
Users
4.7k
Topics
464.5k