Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @entelman DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells @Lucky-L 6 yaşında bir birey için de SSN gerekiyor mu?

    Evet, dogumdan hemen sonra SSN alabilirsiniz cocuklariniza.
    14 yasindan sonra pek cok eyalette yasal olarak calisabiliyorsunuz.


  • slmlar
    green kart vizesi aldik diyelim vize suresi ne kadardir (issue date 29 aug2018-expires date 06jan2019) bende .Bu sure icinde green kart bize ulasmasa vize uzatabiliyormuyuz.sormamin nedeni ise ben adres degsikligi yaptim kartim basildi fakat eski adrese gitmis teslim edilememis sanirim ve tekrar kartin uretildigi yere gitmis.adres degisikligini hem internetten online hemde tlfonla arayarak bildirdik fakat gocmenlik islemleri cok yavas isiyor sanirim. simdi vizenin suresinin bitme durumu var.kartin elime vize suresi boyunca gecmemesi durumunda yapabilecegim bisey varmi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @m-orhan DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    slmlar
    green kart vizesi aldik diyelim vize suresi ne kadardir (issue date 29 aug2018-expires date 06jan2019) bende .Bu sure icinde green kart bize ulasmasa vize uzatabiliyormuyuz.sormamin nedeni ise ben adres degsikligi yaptim kartim basildi fakat eski adrese gitmis teslim edilememis sanirim ve tekrar kartin uretildigi yere gitmis.adres degisikligini hem internetten online hemde tlfonla arayarak bildirdik fakat gocmenlik islemleri cok yavas isiyor sanirim. simdi vizenin suresinin bitme durumu var.kartin elime vize suresi boyunca gecmemesi durumunda yapabilecegim bisey varmi

    ABD'ye girdiginiz gunden itibaren 1 yil sureyle o vizeyi Green Card yerine kullanabilirsiniz. Vizeyi uzatmaniz mumkun degil. Istekten sonra Green card icin resmi bekleme suresi 120 gun.

    Eger 1 yil sureyi gecirecek sekilde ABD disinda olacaksaniz o durumda Green Card'i beklemenizi oneririm. Ayrica acil durumlar icin zaman sikintisi varsa, I-551 stamp ile giris cikis yapabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/307/green-card-yenileme-ya-da-degistirme-i-90-kaybolma-calinma-veya-i-751-i-829-kosul-kaldirma


  • bilgiler icin tskkurler.acikcasi 1 yil oldugunu daha once okumustum.fakat pasaporttaki basilmis vize tarihlerine bakinca 1 yil degil yaklasik 4 ay oldugunu gordum.bu konuda bir degisiklik olabilecegini dusundum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @m-orhan DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    bilgiler icin tskkurler.acikcasi 1 yil oldugunu daha once okumustum.fakat pasaporttaki basilmis vize tarihlerine bakinca 1 yil degil yaklasik 4 ay oldugunu gordum.bu konuda bir degisiklik olabilecegini dusundum.

    vizenin ustunde yazan tarihi degil altinda yazan uyariyi dikkate almalisiniz. Damgalandiktan sonra 1 yil sureyle vizeyi Green Card olarak kullanabilirsiniz.


  • @redsat2000 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @ewooo @nevermore aynı yolu bende deneyeceğim. ds-260 formunda eşimi doldurdum. Ben mülakatı tamamladım. Vizemi aldım. Ancak mülakata eşim katılmadı. Yalnız eşimin 30 Eylül 2019 kadar mülakata geleceğini söyledim. Bu şekilde görüşme dosyama kayıt aldırdım. Bakalım benim içinde mümkün olursa ve USA iş olayımı fixleyip orada kısa sürede normal yaşama dönersem. Eşimi bu şekilde USA transfer edeceğim. Başaramaz isem 10 yıllık vize ile her yıl 6 aylık giriş çıkış yapacak.

    sn. @redsat2000 neden boyle bir yol izliyorsunuz. ekonomik nedenlerden oturu mu? sonradan esinize vize alamama riski yokmu?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @newman iş sadece ekonomik değil.

    1. sebep ekonomik sebepler riski yarıya bölmüş olduk . Normalde ilk gidiş geliş ile birlikte harcama 1 kişi için 15000 tl civarı . İki kişi 30000 tl .Bu miktarı emeklilikte heba etmek normal bir durum değil Bu miktarı emekli olan biri için geri dönüşü hemen olmaz daha zaman alır.
    2. sebep eşim çalışmayı düşünmüyor .Bu durumlarda vize yeterli 10 yıllık vizede her yıl 6 ay toplamda kalması yeterli bir miktar. Green card çalışan birisi için daha önemli 5 yıl sonra vatandaş olduğum taktirde otomatik almış olacak .
    3. sebep eşimin annesi 80 yaşında yaşlılık ile birlikte eşimin Türkiye ye gidişleri artacak green card formaliteleri nedeniyle gidiş gelişi zorlaşabilir.
    4. sebep işim nedeniyle iş seyahatleri fazla olacak bu durumda eşimin yalnız kalma zamanları fazla olabilir.
    5. sebep eşim green card olayına benim hayalim olarak değerlendiriyor. Onun hayalinde amerika şimdilik yok.
    6. sebep eşim biraz sağlamcı bir yapısı vardır. Aynı şekilde benim de USA işler tam şekillenmeden ve yerine oturmadan onu bu serüvene sokmak akıllı bir yöntem değil.
      Konsolosluk eşime 30.09.2019 temdit verdiği taktirde sorun yok. Sadece yöntem değişir. Aynı şekilde bunun tam tersi durumda saydığım bu sebeplerden dolayı çok da kötü bir durum değil sadece işlemler bir süre uzar.

    Ben denizci biri olmam nedeniyle USA yolculuğunu gemide çalışma gibi değerlendiriyorum. Yani biz aile olarak bu tip durumlara hazırlıklıyız.


  • epey sebebiniz varmis bu yolu izlemek icin sn @redsat2000 umarim hersey dilediginiz ve planladiginiz sekilde gelisir.

  • Yasaklı

    @civil_engineer DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mülakat tarihimiz 3 ocak, 18 aralık günü sağlık raporu kısmını eşimle beraber hallettik. Ankara'da oturduğumuz için sabah 9:00'a randevumuzu aldık ve saat 8:45 gibi de Unganlardaydık. Unganların yeri oldukça merkezi Kuğulu Park'ın karşısındaki iş merkezinde 4. katta. Binanın altında dost kitabevi var. Sabah 8:45 gibi geldik ama daha açılmamıştı o yüzden yandaki bekleme salonunda bekledik. Saat 9'da pasaportlarımız ve dvlottery sayfasından aldığım çıktı ile girişimiz yapıldı. Fotoğraf götürmenize gerek yok orada webcam aracılığı ile resminiz çekiliyor. Daha sonra resminizin ve bilgilerinizin olduğu bir evrak oluşturulup imza atmanız isteniyor. İmza işlemini de hallettikten sonra 3. kattaki düzen laboratuvarına indik. Eşim ve benim toplam tahlil ücretimiz 907 TL tuttu. Kan ve idrar alındı daha sonra da akciğer filmimiz çekildi. İşlemlerimiz bittikten sonra tekrar 4.kata Unganların ofisine çıktık. Muayene sıram geldiğinde paravanın arkasına geçip hastane önlüğü giymem istendi tüm elbiselerinizi çıkartıp sadece önlükle kalıyorsunuz. Daha sonra doktor Handan Hanım geldi tansiyon ölçümü yapıldı. Uyuşturucu kullandınız mı? Herhangi bir yerinizde piercing yada dövme var mı? İntihar etmeyi düşündünüz mü? Birini öldürmeyi düşündünüz mü? Alkol sigara kullanır mısınız? Alkollü araç kullanıp ehliyetinize el konuldu mu gibi rutinleşmiş soruları sordu. Bunların hepsine hayır deyince de muayenem tamamlandı ve aşı kısmına geçildi 2 doz sol koldan 1 doz da sağ koldan olmak üzere 3 adet aşı yapıldı. Bu arada aşıyla alakalı herhangi bir belgemiz yoktu. Benden sonra eşim de aynı şekilde 3 aşı olmuş. Aşı ve muayene ücreti olarak Unganlara 1628 TL ödeme yaptık. Toplamda iki kişi aşı kartımız olmadan 2535 TL ödeyerek sağlık raporu kısmını tamamladık. Son aşama mülakat kısmı, umarım onu da kazasız belasız halledip vizemizi alıp deneyimlerimizi paylaşırız 🙂 Herkese bol şans 🙂

    @LordBolton

  • ⭐⭐

    @mhepekiz teşekkürler rutin herkese sorulan sorularmış...


  • Evet arkadaslari,
    Cok vefasiz bir forum uyesi olarak, 9 Mayista girdigim mulakat deneyimimi, nasil kafama dank ettiyse yeni yaziyorum. Tabii hatirladigim kadariyla. Neyseki tarihini hatirliyorum, hatta muayene tarihini de hatirliyorum. (Simdi yazarken evraklara baktim hicbirini hatirlamiyormusum, 5 Mayista girmisim. Neyse hatami sahiplenerek silmiyorum :)) Muayene sureci diger adaylarinki ile ayni gecmisti. Hic bir sikinti yasamamistim. Hatta sanirim cok kisa surmustu. Yani bazi anlatilanlara gore. Onemli olan mulakat gunu. Gece istanbuldan ankaraya otobus yolculugundan sonra faltasi gozlerle konsolosluk onune vardim. Yaklasik 10 15 kisilik bir kalabalik vardi. Tek gittigim icin yanimdaki sirt cantami girisin karsisindaki bufeye birakmistim. Kimligimi alip cuzdanimi cantaya attim. Hatta kolumda bileklik felan vardi. Uzaktan polislere isaret etmistim. Bosver minvalinda bir isaret yapmisti. Daha sonra kapi onunde siralandik. Saat araliklarina gore milleti grup grup iceri aldilar. Neyse icerde bir sira numarasi verdiler. Numaram 6 idi, bunu iyi hatirliyorum. Icerde greencard icin bekleyen bir turk aile iki iranli aile ve tek kisilik basvurulari olan biz bekar taifesi vardik. Turk aile disinda kimseyle konusmadim. Biraz cekingen biriyimdir de. Hatta gelenlerden bir arkadasin yuzu cok tanidik geliyordu. Daha sonra nerde gordum nerde gordum derken, buldum. Youtuber bir arkadas, @okanserbes . Hatta kanalini inceleyebilirsiniz. Ara ara bakiyorum. Floridaya yerlesmis o da. Ordayken bir tek kelime etmedim, bari burdayken bir selam soyleyeyim 😃 Her neyse, uc defa cagirdilar bizi; evrak, para ve mulakat icin. Evrak verirken, soylenenden biraz az parayla ($10k) gittigim icin tapu vardi yanimda ama mulakati yapan kisi istemedi. Gerekirse soylerim gosterirsin dedi. Neyse, hicbir aksilik olmadan girdim ciktim. 4 gun sonrada evraklar ile pasaport elime ulasti.
    Hazir anlatmaya baslamisken gelisimin ve 8 ayin ozetini de geceyim.
    Pasaport ve evraklar geldikten sonra, hemen gidis planlari yapmaya basladim. Isten de ayrilmistim. O yuzden, beklememin pek kari yoktu. Once, NY'de yasayan amcamin yanina gidecektim ama sonradan planlarimi degistirdim. Neden? Cunku benim basit ve olayi hafife almis dusuncelerime gore, Michigan bana daha uygundu. Makine muh oldugum icin dedim ki sanayi buyuk oranda michiganda ve ben newyorka gidersem, oradan bir mulakat icin cagirdiklarinda git gel cok masrafli olur ve ben kendimce, geldikten sonra 3 4 ay icerisinde kendi isimi yapmaya baslarim diye dusunuyordum. Neyse o sekilde detroite bilet aldim. Bu arada amcam bos durmamis cevrede tanidiklar var mi diye incelemis. Yani genel olarak Turkiye'den birileri var mi diye. En yakin Clevelandda tanidik birilerini bulmus. Tabi bir hisimla Detroit bileti aldim ama icimde de tedirginlik oldu, detroitte kimseyi tanimiyorum felan. Sansa Clevelandda buldugu kisilerden biri o sira Istanbuldaymis. Aradim bulustuk konustuk felan. Clevlandda restoranlari varmis. Gelip orada bizimle istedigin kadar calisirsin dedi. Neyse konusurken laf lafi acti. Babam 2003-2008 yillari arasinda kacak olarak amerikada calismisti. Asciydi babam. Meger bir donem bu kisilerle calismis. Adam cok sevindi tesadufe, tabi ben de. Planlari bu sefer Clevelanda gore ayarladim. Biletimi degistiremedim maalesef ama tabi o sira gorunmez bir guc bileti degistirmem icin olaya dahil oldu. Ucagimin kalkmasina 9 saat var iken, Lufthansadan mesaj geldi. Ucak iptal. Ahaahhaaha hemen aradim parami geri aldim ve 4 gun sonraya Clevelanda biletimi aldim. O arada restoran sahipleri bana kalacak bir yer bulmamda yardimci oldular. Ilk ay bir oda kiraladim ve restoranda busboy diye tabir ettikleri komilige basladim. Daha sonraki aylarda sag olsunlar. Restoran sahipleri evlerinin giris katini ben ve bir kac benim gibi calisanina ucretsiz acti. Gelir gelmez SSN'ye basvurdum. Aslinda DS260'da talep etmistim sigorta numarasini fakat ne olur neolmaz diye ssn ofisine gidip oradan da basvurdum. SSN gelmeden oradaki bankalar bana hesap acamadigi icin SSNden sonra hesap actim. Hat aldim. Sonra basladim kendi meslegimle ilgili arayislara. Belki ilk uc ayda 70 80 yere basvurdum ama ciddi anlamda bir geri donus olmadi. Bu is de cok kafami bozdu o sira. Hala da bozuyor yani. Neden kimse donmuyor? Sag olsun bol bol recruiterlar ariyor. Bosuna zamanimi aliyorlardi. Bir gun sansa restorana detroitten bir turk makine muhendisi geldi. Konusma firsatim oldu. Aslinda cevabini tahmin ettigim bir soruyu da sorup teyit etmis oldum. Ben Turkiyedeyken master felan yapmamistim. Burada da yabanci bir ulkeye ait bir lisans derecesi (belki sadece benim calistigim alanla ilgili olabilir) pek de raabet gormuyormus. Bana burada okumaya devam etmemi tavsiye etti. Ben de kendisiyle tanismadan bir kac hafta once linkedinden burada calisan yabanci profillerini incelemistim. Benzer bir sonuc cikiyordu. Buraya gelen makine muhendislerinin yuzde 90a yakini burada yuksek yaptiktan sonra ise baslamislar. Daha sonra bir kac kisiden de benzer sekilde tavsiyeler aldim. Clevelanddaki 6. ayim felandi. Hemen cevredeki universitelerden bir dahaki doneme kaydi acik unileri arastirdim. Yine dondum dolastim michiganda iki universite buldum. Hem de not ortalamam biraz iyi oldugu icin GRE sinavina girmeme gerek kalmadi. Allahtan daha once IELTS dil sinavi almistim. Once FAFSA dedikleri bizdeki kredi yurtlar kurumuna benzer bir devlet kurumuna finansal destek icin basvurdum. Daha sonra universitelerden birinden kabul aldim. Digerine zaten WES denen akreditasyon kurumunun isguzarligi yuzunden evraklarimi yetistiremedim. Kabul aldiktan sonra FAFSA bana ogrenim kredisi verdi. Kabul ettim ve ocak ayinin 7sinde detroite tasindim ve okul basladi. Su an dorduncu haftam. Tabi burada simdi issiz takiliyorum. Biraz tembelimdir de. Bakalim yarin cevrede is bakacagim. Bizim su " canim ne olacak restoranda calisirsin" islerinden. Bir yandan da tekrar kendi islerime bakmaya basladim. 3 4 aydir basvurmuyordum da 🙂 Staj mtaj ne bulursam bakiyorum iste.
    Simdilik boyle. Uzun sikici bir yazi olmus olabilir. Kusura bakmayin. 8 ay sonra yazinca boyle bindirme oluyor. Bekleyen herkese sabir diliyorum. Onun disinda da Allah herkese yardimci olsun, genel olarak sadece greencardla alakali demiyorum 😃


  • Bu arada daha once birseyler yazmisim ben ya. Sanki baskasi yazmis gibi tekrar okudum :))


  • @xemre Geçte olsa güzel bir bilgilendirme :)) şaka bir yana hayat koşturmacasına kapılıp gitmişsiniz zor yeni bir yaşama başlarken herşeye yetişmek paylaşım için çok teşekkürler umarım istediğiniz hayatı çok kısa bir zamanda yakalarsınız. Bol şanslar


  • Cok tesekkur ederim. Umarim herkes umit ettigine ulasir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @xemre DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Evet arkadaslari,
    Cok vefasiz bir forum uyesi olarak, 9 Mayista girdigim mulakat deneyimimi, nasil kafama dank ettiyse yeni yaziyorum. Tabii hatirladigim kadariyla. Neyseki tarihini hatirliyorum, hatta muayene tarihini de hatirliyorum. (Simdi yazarken evraklara baktim hicbirini hatirlamiyormusum, 5 Mayista girmisim. Neyse hatami sahiplenerek silmiyorum :)) Muayene sureci diger adaylarinki ile ayni gecmisti. Hic bir sikinti yasamamistim. Hatta sanirim cok kisa surmustu. Yani bazi anlatilanlara gore. Onemli olan mulakat gunu. Gece istanbuldan ankaraya otobus yolculugundan sonra faltasi gozlerle konsolosluk onune vardim. Yaklasik 10 15 kisilik bir kalabalik vardi. Tek gittigim icin yanimdaki sirt cantami girisin karsisindaki bufeye birakmistim. Kimligimi alip cuzdanimi cantaya attim. Hatta kolumda bileklik felan vardi. Uzaktan polislere isaret etmistim. Bosver minvalinda bir isaret yapmisti. Daha sonra kapi onunde siralandik. Saat araliklarina gore milleti grup grup iceri aldilar. Neyse icerde bir sira numarasi verdiler. Numaram 6 idi, bunu iyi hatirliyorum. Icerde greencard icin bekleyen bir turk aile iki iranli aile ve tek kisilik basvurulari olan biz bekar taifesi vardik. Turk aile disinda kimseyle konusmadim. Biraz cekingen biriyimdir de. Hatta gelenlerden bir arkadasin yuzu cok tanidik geliyordu. Daha sonra nerde gordum nerde gordum derken, buldum. Youtuber bir arkadas, @okanserbes . Hatta kanalini inceleyebilirsiniz. Ara ara bakiyorum. Floridaya yerlesmis o da. Ordayken bir tek kelime etmedim, bari burdayken bir selam soyleyeyim 😃 Her neyse, uc defa cagirdilar bizi; evrak, para ve mulakat icin. Evrak verirken, soylenenden biraz az parayla ($10k) gittigim icin tapu vardi yanimda ama mulakati yapan kisi istemedi. Gerekirse soylerim gosterirsin dedi. Neyse, hicbir aksilik olmadan girdim ciktim. 4 gun sonrada evraklar ile pasaport elime ulasti.
    Hazir anlatmaya baslamisken gelisimin ve 8 ayin ozetini de geceyim.
    Pasaport ve evraklar geldikten sonra, hemen gidis planlari yapmaya basladim. Isten de ayrilmistim. O yuzden, beklememin pek kari yoktu. Once, NY'de yasayan amcamin yanina gidecektim ama sonradan planlarimi degistirdim. Neden? Cunku benim basit ve olayi hafife almis dusuncelerime gore, Michigan bana daha uygundu. Makine muh oldugum icin dedim ki sanayi buyuk oranda michiganda ve ben newyorka gidersem, oradan bir mulakat icin cagirdiklarinda git gel cok masrafli olur ve ben kendimce, geldikten sonra 3 4 ay icerisinde kendi isimi yapmaya baslarim diye dusunuyordum. Neyse o sekilde detroite bilet aldim. Bu arada amcam bos durmamis cevrede tanidiklar var mi diye incelemis. Yani genel olarak Turkiye'den birileri var mi diye. En yakin Clevelandda tanidik birilerini bulmus. Tabi bir hisimla Detroit bileti aldim ama icimde de tedirginlik oldu, detroitte kimseyi tanimiyorum felan. Sansa Clevelandda buldugu kisilerden biri o sira Istanbuldaymis. Aradim bulustuk konustuk felan. Clevlandda restoranlari varmis. Gelip orada bizimle istedigin kadar calisirsin dedi. Neyse konusurken laf lafi acti. Babam 2003-2008 yillari arasinda kacak olarak amerikada calismisti. Asciydi babam. Meger bir donem bu kisilerle calismis. Adam cok sevindi tesadufe, tabi ben de. Planlari bu sefer Clevelanda gore ayarladim. Biletimi degistiremedim maalesef ama tabi o sira gorunmez bir guc bileti degistirmem icin olaya dahil oldu. Ucagimin kalkmasina 9 saat var iken, Lufthansadan mesaj geldi. Ucak iptal. Ahaahhaaha hemen aradim parami geri aldim ve 4 gun sonraya Clevelanda biletimi aldim. O arada restoran sahipleri bana kalacak bir yer bulmamda yardimci oldular. Ilk ay bir oda kiraladim ve restoranda busboy diye tabir ettikleri komilige basladim. Daha sonraki aylarda sag olsunlar. Restoran sahipleri evlerinin giris katini ben ve bir kac benim gibi calisanina ucretsiz acti. Gelir gelmez SSN'ye basvurdum. Aslinda DS260'da talep etmistim sigorta numarasini fakat ne olur neolmaz diye ssn ofisine gidip oradan da basvurdum. SSN gelmeden oradaki bankalar bana hesap acamadigi icin SSNden sonra hesap actim. Hat aldim. Sonra basladim kendi meslegimle ilgili arayislara. Belki ilk uc ayda 70 80 yere basvurdum ama ciddi anlamda bir geri donus olmadi. Bu is de cok kafami bozdu o sira. Hala da bozuyor yani. Neden kimse donmuyor? Sag olsun bol bol recruiterlar ariyor. Bosuna zamanimi aliyorlardi. Bir gun sansa restorana detroitten bir turk makine muhendisi geldi. Konusma firsatim oldu. Aslinda cevabini tahmin ettigim bir soruyu da sorup teyit etmis oldum. Ben Turkiyedeyken master felan yapmamistim. Burada da yabanci bir ulkeye ait bir lisans derecesi (belki sadece benim calistigim alanla ilgili olabilir) pek de raabet gormuyormus. Bana burada okumaya devam etmemi tavsiye etti. Ben de kendisiyle tanismadan bir kac hafta once linkedinden burada calisan yabanci profillerini incelemistim. Benzer bir sonuc cikiyordu. Buraya gelen makine muhendislerinin yuzde 90a yakini burada yuksek yaptiktan sonra ise baslamislar. Daha sonra bir kac kisiden de benzer sekilde tavsiyeler aldim. Clevelanddaki 6. ayim felandi. Hemen cevredeki universitelerden bir dahaki doneme kaydi acik unileri arastirdim. Yine dondum dolastim michiganda iki universite buldum. Hem de not ortalamam biraz iyi oldugu icin GRE sinavina girmeme gerek kalmadi. Allahtan daha once IELTS dil sinavi almistim. Once FAFSA dedikleri bizdeki kredi yurtlar kurumuna benzer bir devlet kurumuna finansal destek icin basvurdum. Daha sonra universitelerden birinden kabul aldim. Digerine zaten WES denen akreditasyon kurumunun isguzarligi yuzunden evraklarimi yetistiremedim. Kabul aldiktan sonra FAFSA bana ogrenim kredisi verdi. Kabul ettim ve ocak ayinin 7sinde detroite tasindim ve okul basladi. Su an dorduncu haftam. Tabi burada simdi issiz takiliyorum. Biraz tembelimdir de. Bakalim yarin cevrede is bakacagim. Bizim su " canim ne olacak restoranda calisirsin" islerinden. Bir yandan da tekrar kendi islerime bakmaya basladim. 3 4 aydir basvurmuyordum da 🙂 Staj mtaj ne bulursam bakiyorum iste.
    Simdilik boyle. Uzun sikici bir yazi olmus olabilir. Kusura bakmayin. 8 ay sonra yazinca boyle bindirme oluyor. Bekleyen herkese sabir diliyorum. Onun disinda da Allah herkese yardimci olsun, genel olarak sadece greencardla alakali demiyorum 😃

    elinize saglik, gec olsun guc olmasin... bundan sonraki basvurularda ve okulunuzda basarilar 🙂

    ABD'deki deneyim kismini ayrica suraya da kopyalar misiniz?

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri


  • merhaba eger bılgı sahıbı varsa 2019 talıhlısı kuzenım case number eu00022 bınlerde sızce ne zaman mulakat gelır?? daha bır maılde gelmedı evrak ıstıyorlar ya. eger bu konu hakkında tahmını bır zaman soyleyebılcek bırısı varmı tesekkur ederım


  • @seda Eger kuzenin DS260 formunu doldurmadi ise once onu doldurmasi gerekiyor. Bahsettiginiz numara eu00022 ise normalde ekim ayin da mulakata cagrilmasi gerekiyordu. Eger eu22XXX ise sanirim daha vakti var.


  • ONUN YERINE BEN DOLDURDUM HEMEN BIZ OGRENIR OGRENMEZ DS260 FORMUNU BEN ONUN ADINA BASVURMUSTUM CEKILIS SONUCUNUDA BEN OGRENDIM FORMUDA DOLDURDUM. MULAKAT TARIHI BEKLIYORUZ .2019EU00022XXX NUMARA BU


  • @seda EU22XXX numaralilara sira henuz gelmedi. Sanirim Haziran gibi gelir. Tabi tam olarak bilemiyorum. Vize bulteninden bu ay hangi sayiya kadar mulakata cagirdiklari yaziyor. Zaten numaraniz aktif olunca bir mail aliyorsunuz. Vize bulteninin adresi; https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
    B ve C baslikli bolumlere bakarsaniz bu ayin ve gelecek ayin max case nolari gorunuyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SEDA su sayfalari incelemenizi oneririm:

    https://yesilkartforum.com/bulten/

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari

    Surecin nasil isledigini anlamaniz lazim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum