Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tüm sorunlarınızı Türkiye’de bırakmak

• Banned

..............

• Bütün ülkeler tek 1 tane dünyanın içinde.

Dünya vatandaşı olmak zor olmasa gerek.

Teknoloji çağında güzel bir forum çatısında bir aradayız.

Forumun kurucuları ve gönüllü olan herkese teşekkürü bir borç bilmeliyiz.

Konumuza gelirsek bu forumdan faydalanıp bir daha uğramayan bir sürü kişi var.

Uzun yorumun kısası "birlik beraberlik "çabasında olmayan kişiler her ülkede sorun yaşar.

Irk belirtmeye gerek yok sanırım bazı ırklar her ülkede bir araya gelirler. Hiç sorun yaşamazlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@pnktr Güzel tespitler yapmışsın . Kalemine sağlık . Teşekkürler

• @pnktr evet katılıyorum. Aslında buraya geldiğimden beri görüyorum ki bizim halkımızda yüksek bir kaygı var. Bunun bir sebebi ekonomi siyasi etkenler evet fakat diğer tarafta da yine bu kolektif yapının getirdiği özgüvensizlik sorunu var. Özgüvensiz deyince anlaşılmıyor bazen, ben güç gösterisini özgüven olarak görmüyorum. Burada yapamadım diyebilmekte başaramadığın şeyleri kabul etmekte bir özgüven istiyor. Amerikalıların bu konudaki esnekliği sanki onların önünü açmış ve devlet onlara yardım etmeye başlamış gibi. Bunu söyleyince aklıma Türkiye’deki 2022 yangını geldi. Tüm halk ormanlarda yangın söndürmeye çalışmıştı, hiçbir eğitimi bilgisi olmadan ateşe atladılar. Devlet herhangi bir sorumluluk almadı, almasına gerekte kalmadı. Çünkü bizim her şeyi yaparız sandığımız birbirimizi gaza getirdiğimiz bir cahilliğimiz var. Burada gerçekten yapamayacağı yapmak istemeyeceği şeyleri dile getiren bir sistem var ve bu sayede herkes huzur içinde yaşıyor. Toksik bir ilişki gerçekten ve ben bu ilişkiden kurtulduğumda iyileştim, ilerledim. 😅

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |